BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-09-2005, 01:00 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2005
Model: 7290
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default How do I remove Enterprise Server

Please Login to Remove!

I either chose a wrong option when I was upgrading my 7290, downloaded the wrong file, or chose a wrong option when I was installing. I need to get the enterprise server stuff off my Blackberry and back to the original OS for an individual user. If anyone can help me figure out how to clear my device and reload with original software I would appreciate it.
Also I haven't used the Blackberry for anything yet, and I have no data in it that needs to be saved. I just need to restore it to original settings.
Offline  
Old 05-09-2005, 02:16 PM   #2 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: i5s
Carrier: AT&T
Posts: 27,770
Post Thanks: 32
Thanked 439 Times in 379 Posts
Default

Enterprise Activation is just an icon. Hide it. It doesn't do anything (unless you try to use it). Hide it.
Offline  
Old 05-09-2005, 04:27 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2005
Model: 7290
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have not done anything with the enterprise activation, so I'm good there. But I still have no phone capabilities, and where it usually says the provider name (under the time) it says "Data Connection Refused". I assumed that was because of the enterprise features.
Offline  
Old 05-09-2005, 04:39 PM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
udontknowjack's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: State of Confusion
Model: 9000
Carrier: T-Mobile
Posts: 483
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The error you are referring to sounds like your device isn't provisioned properly with your carrier. You need to call them to get it resolved.
Offline  
Old 05-09-2005, 04:43 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2005
Location: Mount Prospect IL
Posts: 112
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

For some reason the 4.0 upgrade doesn't always check the Phone module by default, so the phone icon & all ability to dial goes away after the upgrade. Easy enough to add it back in, just annoying (and heck of a surprise the first time it happens!)
Offline  
Old 05-09-2005, 04:53 PM   #6 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: i5s
Carrier: AT&T
Posts: 27,770
Post Thanks: 32
Thanked 439 Times in 379 Posts
Default

Which, of course, has nothing to do with the original posters problem.
As udontknowjack said, matt_ruyle should call his carrier.
Offline  
Old 05-11-2005, 10:34 AM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2005
Model: 7290
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Actually not having the phone module is the main reason I wanted to remove the enterprise server option. I'm in the process of getting it worked out with the carrier though *I hope*. Thanks for the help so far.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.