BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-17-2007, 03:47 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Louise's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Edinburgh
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: o2uk
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Help with BB internet

Please Login to Remove!

Hey guys,

Tried to get on the net this morning via my BB but every address I try to go to i get this error message
"The selected server returned an error when attempting to fulfill your request."

Any ideas?

I know the address' im inputting are correct.

Thanks
Offline  
Old 06-17-2007, 01:59 PM   #2 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,030
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default

Do you have a dataplan and a data connection ?
Offline  
Old 06-17-2007, 03:05 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
jbairdjr's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Lincoln, Ne
Model: 9550
OS: 5.0
Carrier: Verizon
Posts: 1,232
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I would make sure you are connecting to the data network.
Not sure what it would be in the UK, but on Alltel, if I connect at 1x, I can do voice, no data, but if I connect at 1X or 1XEV, I get voice and data.
When I had Cingular, it would connect at gprs sometimes instead of GPRS, and I had voice, no data.
I would just shut off wireless, turn it back on, and I would usually connect to data.
__________________
Blackberry Storm2 (Verizon)
7280-7780-7290-7100g-7250-8703-8830-8330-9530-9550
Offline  
Old 06-17-2007, 03:35 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
holden's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Florida Sunshine
Model: 9700
OS: 5.0.0.296
PIN: TOFJAGER
Carrier: Cingular-AT&T-Verizon-Nextel
Posts: 1,046
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post Check your emulation ...

Quote:
Originally Posted by Louise View Post
Hey guys,

Tried to get on the net this morning via my BB but every address I try to go to i get this error message
"The selected server returned an error when attempting to fulfill your request."

Any ideas?

I know the address' im inputting are correct.

Thanks
On the 8800, it seems a bit more sensitive to emulation specific to certain websites unlike the 8700. Especially true with HTTPS sites. Check your emulation inside your browser options. Try Google website first with the Blackberry Browser emulation just to check. Google is an easy mobile site to bring up. You can adjust your emulation to IE inside the browser options. Something to toggle to see if you can getto what ever site your trying. It sometimes makes a difference.
And, like the others said, check your data plan with your provider. I have had to call Cingular many times when setting up new customers only to find the data plan is not provisioned correctly....

Good luck...

hmeister...
__________________
hmeister...
nettech

Last edited by holden : 06-17-2007 at 03:40 PM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.