BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-19-2007, 03:17 PM   #1 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
whsbuss's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: SE PA.
Model: 9800
OS: 4.6.0.304
Carrier: AT&T
Posts: 2,791
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Opening Attachments on BES

Please Login to Remove!

For some reason I cannot open attachments when sent to my BES account. When I expand the document and select either Table of Contents or Full Content, the data arrows flash and the small clock shows but it never completes.

Attachments sent to my vzw.blackberry.net address works fine. Anyone know where the problem could be? My BES account worked fine before.
Offline  
Old 06-19-2007, 05:15 PM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
penguin3107's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Model: iOS 5
Carrier: VZW
Posts: 11,701
Post Thanks: 1
Thanked 237 Times in 219 Posts
Default

Mention this to your BES admin.
The Attachment Service on the BES may need to be restarted. I've seen it hang before on ours.
__________________
BCSA
BES 5.0.3 MR4 :-: Exchange 2007 SP3 RU3
http://port3101.org
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.