BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-27-2007, 07:06 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8700g
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Slow enterprise Activation

Please Login to Remove!

I recently migrated from Exchange 2003 to Exchange 2007. My BES Server is running the latest version and service paks. My Exchange 2007 is fully patched. My problem comes with adding new users to the BES Server and activating their devices. I can add the user to the BES server but when I go to use the Enterprise Activation on the phones the process will hang and the enterprise activation will not work. After about 24 hours if I retry the process on the phones the user will activate fine. Does anyone have any ideas what might be causing this? Blackberry tech support has been useless.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Black & Berry Marble Cutting Machine, BB-2605, 1050W, 12000rpm
$70.78
Black & Berry Marble Cutting Machine, BB-2605, 1050W, 12000rpm pictureBlack Berry UNLOCK CODE BlackBerry PRIV 4G
$1.99
Black Berry UNLOCK CODE BlackBerry  PRIV 4G pictureBlack Berry UNLOCK CODE BlackBerry Z30 GSM 4G
$1.99
Black Berry UNLOCK CODE BlackBerry  Z30 GSM 4G pictureLittle Trees Air Fresheners 6-Pack Blackberry Clove
$7.24
Little Trees Air Fresheners 6-Pack Blackberry Clove pictureParmanent Unlock code for BlackBerry - Z30 GSM 4G
$1.99
Parmanent Unlock code for BlackBerry - Z30 GSM 4G picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.