BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-17-2007, 07:54 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 7520
PIN: N/A
Carrier: nextel
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default problem viewing a webpage on my blackberry

Please Login to Remove!

I am having a problem viewing a webpage that I need to for work. I just recently got my my 7520 and tried to access the web page that we use for work. When I originally tried to load it the error message stated that I needed IE 6.0 or higher to view it. I contacted Nextel and they said I needed some downloads which i downloaded. After doing that still nothing. I contacted Nextel again and we changed the emulation to IE from the previous setting which was blackberry. After doing that I was able to pull up the webpage but it is coming up in all script and not a viewable webpage. I was told it might be coming up in XML format???...How can I get my blackberry to translate the webpage into a viewable page? It isnt a problem with the webpage because if I load it on my home computer its no problem. Any suggestions???? I need to access this page badly for work. PLEASE HELP ASAP!!! I am not the most technical savy perosn when it comes to the blackberry so please respond in simple laymans terms lol...thank you
Offline  
Old 08-17-2007, 08:10 PM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
penguin3107's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Model: iOS 5
Carrier: VZW
Posts: 11,701
Post Thanks: 1
Thanked 237 Times in 219 Posts
Default

Wirelessly posted (Breaking Ball: BlackBerry8300/4.2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

You probably can't view it on your blackberry. The blackberry doesn't have a full-featured web browser like your home computer does.
You should check with whomever designed the web page and see what the browser requirements are.

There might not be anything you can do.
__________________
BCSA
BES 5.0.3 MR4 :-: Exchange 2007 SP3 RU3
http://port3101.org
Offline  
Old 08-17-2007, 08:12 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 7520
PIN: N/A
Carrier: nextel
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default response

Actually the webpage was designed for blackberry viewing. We have two webpages...one for small screen phones...and this second one designed for blackberry type phones
Offline  
Old 08-17-2007, 08:15 PM   #4 (permalink)
BlackBerry God
 
penguin3107's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Model: iOS 5
Carrier: VZW
Posts: 11,701
Post Thanks: 1
Thanked 237 Times in 219 Posts
Default

Wirelessly posted (Breaking Ball: BlackBerry8300/4.2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

So other blackberry devices are able to view these pages?

What types of devices are they? Are the browser and connection settings the same as yours?
__________________
BCSA
BES 5.0.3 MR4 :-: Exchange 2007 SP3 RU3
http://port3101.org
Offline  
Old 08-17-2007, 08:19 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 7520
PIN: N/A
Carrier: nextel
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

im not sure what thier settings are...im a contractor so i dont really see other guys with thier phones but i do know that they made this page for blackbberrys....if i gave u the address maybe you could try to access it and see if you get the same problem?
Offline  
Old 08-17-2007, 08:22 PM   #6 (permalink)
BlackBerry God
 
penguin3107's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Model: iOS 5
Carrier: VZW
Posts: 11,701
Post Thanks: 1
Thanked 237 Times in 219 Posts
Default

Wirelessly posted (Breaking Ball: BlackBerry8300/4.2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

What's the address?
__________________
BCSA
BES 5.0.3 MR4 :-: Exchange 2007 SP3 RU3
http://port3101.org
Offline  
Old 08-17-2007, 08:23 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 7520
PIN: N/A
Carrier: nextel
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

https://technet.csgsystems.com/ne01/...hnet.itab?Id=1
Offline  
Old 08-17-2007, 08:24 PM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 7520
PIN: N/A
Carrier: nextel
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

this is the page...the last one was wrong i think

https://technet.csgsystems.com/ne01/...hnet.itab?Id=1
Offline  
Old 08-17-2007, 08:25 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 7520
PIN: N/A
Carrier: nextel
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

it keeps putting ... in the webpage...its supposed to be technet not ...hnet.itab
Offline  
Old 08-17-2007, 08:59 PM   #10 (permalink)
BlackBerry God
 
penguin3107's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Model: iOS 5
Carrier: VZW
Posts: 11,701
Post Thanks: 1
Thanked 237 Times in 219 Posts
Default

Wirelessly posted (Breaking Ball: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0) BlackBerry8300/4.2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

I can't view it on either of my blackberry devices.
Does not render properly.
__________________
BCSA
BES 5.0.3 MR4 :-: Exchange 2007 SP3 RU3
http://port3101.org
Offline  
Old 08-17-2007, 09:26 PM   #11 (permalink)
iPhone Mod!
 
zerog46's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: In a House
Model: 9650
Carrier: VZW Bold
Posts: 6,753
Post Thanks: 18
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

I messed with it also if you change the browser to I.E. and view to desktop it gives you an eror message in case this helps.
__________________
Life is not holding a good hand. Life is playing a poor hand well.
Offline  
Old 08-17-2007, 11:43 PM   #12 (permalink)
BBF Spam Killer Moderator
 
daphne's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: on a sunny beach
Model: Z30
OS: 10.2.1.12
PIN: X1ZPY34K
Carrier: VZW
Posts: 9,169
Post Thanks: 122
Thanked 146 Times in 116 Posts
Default

There is probaby an error in the html code on the webpage, or an error is the stylesheet (css). This is what I see in the source code of the page:

Code:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" >
<HTML>
<HEAD>
<META HTTP-EQUIV="EXPIRES" CONTENT=0>
<link rel='stylesheet' href="itab/commonstyle.cs" type="text/css" />
<script>
  function nextPage()
  {
    document.cookie = "LastAction=; expires=Fri, 31 Dec 1999 23:59:59 GMT;";
    var curUrl = location.href;
	if(curUrl.indexOf("?",0) != -1)
	{
		var hostname= curUrl.substr(0,curUrl.indexOf("?",0)+1);
		loginForm.action = hostname;
	}
	else
		loginForm.action = curUrl;
     loginForm.submit();
  }
</script>
</HEAD>
<body>
<div class=header>
<table cellspacing=5>
<thead><td style="padding-left:15"><img src="itab/csg_logo.gif"></img></td><td style="color:lightcyan; font-weight:bolder"> Welcome to TechNet<br> Please login.</td></thead>
</table>
<span class=bodyBox>
<form name="loginForm" Method="POST">
<INPUT Type="hidden" Name="Id" value="27">
<INPUT Type="hidden" Name="FcIdsOnly" value="0">
<table align="center" style="position:relative; top:+10px;">
<tr><td colspan=2> <br> </td></tr>
<tr><td >Technician Number</td><td><INPUT type="text" size="4" maxlength="32" name="techVal"></td></tr>
<tr><td >Technician Password</td><td><INPUT type="password" size="4" maxlength="32" name="pinVal"></td></tr>
<tr><td colspan=2 align=center valign=bottom><BR><input type=submit class=inner onClick="nextPage()" value="Login"></td></tr>
</table>
</form>
</span>
</div>
</body>
</HTML>

Last edited by daphne : 08-17-2007 at 11:44 PM. Reason: correct typo
Offline  
Old 08-18-2007, 07:07 AM   #13 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 7520
PIN: N/A
Carrier: nextel
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

error in the stylesheet?? over my head lol...the address works totally fine when i put it through my laptop or on my desktop...just not on my blackberry...any idea at all how i can fix it?? i have my emulator set to IE...othe suggestions .....in laymans terms lol
Offline  
Old 08-18-2007, 01:53 PM   #14 (permalink)
BBF Spam Killer Moderator
 
daphne's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: on a sunny beach
Model: Z30
OS: 10.2.1.12
PIN: X1ZPY34K
Carrier: VZW
Posts: 9,169
Post Thanks: 122
Thanked 146 Times in 116 Posts
Default

Maybe you could ask your employer to check with whoever maintains the website. Since others in this forum can't access the page either, that makes me think it's something with the way the page is coded. Do other people at the company have trouble with viewing the page on a BlackBerry?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.