BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-08-2004, 03:52 PM   #21 (permalink)
CrackBerry Addict
 
ScOObydoo's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Model: Curve
Carrier: tmo
Posts: 829
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

I'm loading it as we speak
Offline  
Old 10-08-2004, 03:55 PM   #22 (permalink)
CrackBerry Addict
 
ScOObydoo's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Model: Curve
Carrier: tmo
Posts: 829
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok, I just extracted the 2 theme files from the 7100v package, and installed them with the javaloader... let's hope this works
Offline  
Old 10-08-2004, 03:59 PM   #23 (permalink)
CrackBerry Addict
 
ScOObydoo's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Model: Curve
Carrier: tmo
Posts: 829
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok, that didn't work.

I get a Java Exception error; Parent resource not found...

I'll try loading a few other theme related files now...
Offline  
Old 10-08-2004, 03:59 PM   #24 (permalink)
CrackBerry Addict
 
sempai's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Providence, RI, US
Model: 8xxx
Carrier: T-Mobile, US
Posts: 728
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

hey let us know
__________________
Offline  
Old 10-08-2004, 04:50 PM   #25 (permalink)
BBF Moderator
 
acnst's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Germany
Model: 9700
PIN: not configured
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,527
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by ScOObydoo
Ok, that didn't work.

I get a Java Exception error; Parent resource not found...

I'll try loading a few other theme related files now...
To solve this issue you have also to upload net_rim_theme_blackberry_240x260.cod from the Vodafone firmware package to your Blackberry.
__________________
Deutsches Blackberry Forum - visit www.blackberry-forum.de


for Microsoft Exchange

Offline  
Old 10-08-2004, 07:22 PM   #26 (permalink)
CrackBerry Addict
 
sempai's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Providence, RI, US
Model: 8xxx
Carrier: T-Mobile, US
Posts: 728
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by rcg
Small icons theme looks good on the little 7100! Can't wait to try the 7100v theme.
Except "IM" is chopped off.

I thought the small icons were too chopped up.
__________________
Offline  
Old 10-08-2004, 07:38 PM   #27 (permalink)
CrackBerry Addict
 
ScOObydoo's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Model: Curve
Carrier: tmo
Posts: 829
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

http://www.blackberryforums.com/album_pic.php?pic_id=15

Offline  
Old 10-08-2004, 08:09 PM   #28 (permalink)
CrackBerry Addict
 
ScOObydoo's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Model: Curve
Carrier: tmo
Posts: 829
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

and another:

http://www.blackberryforums.com/album_pic.php?pic_id=16
Offline  
Old 10-08-2004, 08:10 PM   #29 (permalink)
CrackBerry Addict
 
ScOObydoo's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Model: Curve
Carrier: tmo
Posts: 829
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What I find interesting is that the 77xx theme also has a bluetooth icon, they havce obviously been preparing for this for some time
Offline  
Old 10-08-2004, 08:18 PM   #30 (permalink)
BBF Veteran User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Hotwiring another Cessna
Model: OU812
Carrier: Nintendo
Posts: 3,492
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by acnst
Quote:
Originally Posted by ScOObydoo
Ok, that didn't work.

I get a Java Exception error; Parent resource not found...

I'll try loading a few other theme related files now...
To solve this issue you have also to upload net_rim_theme_blackberry_240x260.cod from the Vodafone firmware package to your Blackberry.
I think it's an issue with what version of OS4 you're running. Are you running .100 or .124 Scooby?

I get the same thing on any theme on my AWS 7210 except default and I'm running .100
Offline  
Old 10-08-2004, 08:47 PM   #31 (permalink)
CrackBerry Addict
 
ScOObydoo's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Model: Curve
Carrier: tmo
Posts: 829
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by bfrye
Quote:
Originally Posted by acnst
Quote:
Originally Posted by ScOObydoo
Ok, that didn't work.

I get a Java Exception error; Parent resource not found...

I'll try loading a few other theme related files now...
To solve this issue you have also to upload net_rim_theme_blackberry_240x260.cod from the Vodafone firmware package to your Blackberry.
I think it's an issue with what version of OS4 you're running. Are you running .100 or .124 Scooby?

I get the same thing on any theme on my AWS 7210 except default and I'm running .100
I think it was just a mistake on my side, I must have missed loading one of the module. It's all working now.
Offline  
Old 10-08-2004, 08:55 PM   #32 (permalink)
BBF Veteran User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Hotwiring another Cessna
Model: OU812
Carrier: Nintendo
Posts: 3,492
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Are you running .100?
Offline  
Old 10-08-2004, 08:56 PM   #33 (permalink)
CrackBerry Addict
 
sempai's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Providence, RI, US
Model: 8xxx
Carrier: T-Mobile, US
Posts: 728
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Okay, cough them up somewhere, this is getting irritating. I want that Vodatheme.
__________________
Offline  
Old 10-08-2004, 09:10 PM   #34 (permalink)
CrackBerry Addict
 
ScOObydoo's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Model: Curve
Carrier: tmo
Posts: 829
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by sempai
Okay, cough them up somewhere, this is getting irritating. I want that Vodatheme.
A fellow board member posted them here:

http://www.blackberryforums.com/viewtopic.php?t=1245
Offline  
Old 10-08-2004, 10:04 PM   #35 (permalink)
CrackBerry Addict
 
sempai's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Providence, RI, US
Model: 8xxx
Carrier: T-Mobile, US
Posts: 728
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I know but that site was down all afternoon for me!

Its up now! Thanks!
__________________
Offline  
Old 10-08-2004, 10:11 PM   #36 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2004
Model: 8100
Carrier: TMO
Posts: 133
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I changed the alx file to accomodate my 7230 theme which I then used the App Loader to load onto my 7100t. It shows up in the App Loader as installed but I cannot find it on my 7100t. It is not an option in the theme list - the T-Mobile Theme is the same original theme as was on it before....

Any ideas?

The 7700 Small Icon Theme will not load onto my 7100 - App Loader says no other apps for said device exist....sees the altered alx file but will not load/recognize....

Help!

THANKS!
Offline  
Old 10-08-2004, 10:18 PM   #37 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Fireproof's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Frisco, TX
Model: 8800
PIN: Montblanc
Carrier: T-Mobile
Posts: 771
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JMF0
I changed the alx file to accomodate my 7230 theme which I then used the App Loader to load onto my 7100t. It shows up in the App Loader as installed but I cannot find it on my 7100t. It is not an option in the theme list - the T-Mobile Theme is the same original theme as was on it before....

Any ideas?

The 7700 Small Icon Theme will not load onto my 7100 - App Loader says no other apps for said device exist....sees the altered alx file but will not load/recognize....

Help!

THANKS!
I had the exact same problem. So then I used Javaloader.exe to put the 7700 theme onto my 7100, but it still doesn't show up in the themes list!

:shrug:
__________________
Current Blackberry: TMO 8800
Previous BBs: 8700g, 7100t, 7520, 7230
Clutch Fitness Forum - Powerbuilding, Bodybuilding, and Nutrition
Offline  
Old 10-08-2004, 11:58 PM   #38 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Bluetooth?

If you can load the 7100v software onto the 7100t, does it add any further bluetooth functionality? The reason I ask is the BMW bluetooth kit supposedly works fine with the 7100v, but not the 7100t. Perhaps comparing the net_rim_bluetooth files could answer the question.

John
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.