BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-06-2007, 03:15 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2007
Location: Houston, Texas
Model: z10
PIN: N/A
Carrier: T-mobile
Posts: 79
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Sprint 8703e BB Messenger Issue

Please Login to Remove!

Hey everybody,

I have a user using a Sprint 8703e Blackberry.

I just wiped, upgraded the OS from 4.1.4xx to 4.1.5xx (downloaded from Sprint), and re-activated the device.

Everything is good except for the Messenger.

When adding a new contact to the messenger: (i use a 8830 tmobile)

8830 - request by email to add a user to the contact list
8830 - [email address] moves to pending group
8703 - request appears and sits in pend group
8703 - accept pending request
8703 - [email address] move to pending group

After a few seconds it updates and both users are showing correctly as contacts by Firstname Lastname.

Now do it the reverse is where the problem shows up.

8703 - request by email to add a user to the contact list
8703 - [email address] moves to pending group
8703 - email changes to "Firstname Lastname" while in pending group
--this should be email address still
8830 - request appears correctly and sits in pend group
8830 - accept pending request
8830 - [email address] move to pending group
8703 - changes back to [email address] and moves to contacts
--this should be firstname lastname once updated
8830 - never updates and sits in pending

Send a message to the 8830 and boom a new contact shows up in the contact listing on the 8830 but the old pending user is still there.

If I delete the contact from the 8703...it does not delete the pending user. It deletes the new contact that appeared instead.

This happens for any request FROM the 8703e going out to another BB. This happened on 4.1.4xx OS which prompted the 4.1.5xx upgrade


Any Ideas?

Urlryn

Last edited by Urlryn : 12-13-2007 at 09:26 AM.
Offline  
Old 12-11-2007, 08:28 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2007
Location: Houston, Texas
Model: z10
PIN: N/A
Carrier: T-mobile
Posts: 79
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok i'm up to six 8700e Blackberries doing this same thing.
Vondafone, Sprint and Tmobile using either 4.1 or 4.2 OS.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.