BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-17-2008, 10:25 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Seminole, FL
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problems sending and receiving pics with T-Mobile

Please Login to Remove!

Anyone have the 8800 with T-Mobile. It doesnt send or receive pictures. I call T-Mobile then tell me to take the battery out and they reset something. It works for about a day then it goes back to doing the same thing. Is this a problem with T-Mobile or is it in the phone?
Offline  
Old 01-19-2008, 02:14 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Aug 2006
Model: Bold
Carrier: AT&T
Posts: 344
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Notch347 View Post
Anyone have the 8800 with T-Mobile. It doesnt send or receive pictures. I call T-Mobile then tell me to take the battery out and they reset something. It works for about a day then it goes back to doing the same thing. Is this a problem with T-Mobile or is it in the phone?
Did you try using the MMS format? as in, trackwheel in messages, send mms, and following all those steps? if so, I don't know what else to tell you...
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.