BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-22-2008, 06:18 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8703e
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Autolock stopped working?

Please Login to Remove!

A few weeks ago I installed 'Geek and Proud's' Autolock program. It allows the BB to turn on the key-lock after a pre-determined amount of inactivity. When working, this program is a great way to not embarrassingly call people when your BB is in your pocket.

After a few weeks of great operation...it just suddenly stopped working! I am going to try re-installing it, but until then - I was wondering if anyone else was having this problem. The link for the program is below:

geek and proud - BlackBerry Software
Offline  
Old 01-22-2008, 07:44 AM   #2 (permalink)
New Member
 
tclohk's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Hong Kong
Model: 8707G
PIN: 2054D67C
Carrier: Hutchison
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm using it too, and keep working. Did you not working when power plug-in? because autolock will be disabled in default.
Offline  
Old 01-22-2008, 08:01 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8703e
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It disables/enables no problem when i plug and unplug it...or least it used to.

I did un-install and re-install after making the post this morning..and thus far it seems to be working again. Hopefully I don't have to do this every few weeks, but even if I do - the program's functionality is worth it.

If anyone is reading this and is having the same problem...just bookmark the download page:

geek and proud - BlackBerry Software
(lots of scrolling to get to d/l link)

and re-download as needed.
Offline  
Old 01-22-2008, 08:49 AM   #4 (permalink)
New Member
 
tclohk's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Hong Kong
Model: 8707G
PIN: 2054D67C
Carrier: Hutchison
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

My version is 0.5, is it same? because I never find any trouble on this autolock, and feel so so great!!!
Offline  
Old 01-22-2008, 09:00 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8703e
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yeah its 0.5. and lets hope reinstalling it was all it takes!

now i feel silly for making a post...but many thanks to all of those who responded.
Offline  
Old 07-09-2008, 04:38 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: New York City
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just experienced this same issue on my Blackberry Curve. I believe Autolock stopped working when I used the mute button to go into stand-by mode.
Offline  
Old 07-09-2008, 05:58 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: New York City
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It just happened again and stand-by mode didn't have anything to do with it. In addition to uninstalling and reinstalling the program, a soft reset fixes the issue.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.