BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-11-2005, 02:57 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2005
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 7100g

Please Login to Remove!

Has anyone had any luck getting their 7100g to work as a modem for laptop
w/BES 4.0?

Thanks
Steve

Last edited by Steve Long : 07-11-2005 at 03:26 PM.
Offline  
Old 07-11-2005, 03:20 PM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
penguin3107's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Model: iOS 5
Carrier: VZW
Posts: 11,701
Post Thanks: 1
Thanked 237 Times in 219 Posts
Default

[User] HOWTO: Use BlackBerry As Modem For Laptop!
__________________
BCSA
BES 5.0.3 MR4 :-: Exchange 2007 SP3 RU3
http://port3101.org
Offline  
Old 07-11-2005, 03:30 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2005
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks. I followed that instruction set and made the changes it suggested but I still get the following:

Error 734: The PPP link control protocol was terminated.
Offline  
Old 07-19-2005, 06:31 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2005
Model: 7100g
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Same Here

I am having the same problem. I just got off of the phone w/ cingular and didn't realy get anywhere. They gave me another user name to try:
[email address]
But the Result was the same:
Error 734
I have done everything described in
[User] HOWTO: Use BlackBerry As Modem For Laptop!

Last edited by nwarealtor : 07-19-2005 at 06:36 PM.
Offline  
Old 09-29-2005, 08:14 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2005
Location: Union, KY
Model: Curve
PIN: 31CFDFC8
Carrier: cincinnati bell
Posts: 133
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Alright I have been following these threads for a while now. What are we missing with this 734 Error? Regardless of what I put in for a user name and password it doesn't take :(

I don't understand it. I have not called Cincinnati Bell yet, but Im hoping someone from this forum can help out a bit.
Offline  
Old 10-03-2005, 05:04 AM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I was also receiving a 734 error, and then I recalled although I am with Cingular, my sim card is still At&T. I changed the extra initialization command, and voila, success.

Hope this helps,

Azeke
Offline  
Old 10-11-2005, 12:12 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Azeke
I was also receiving a 734 error, and then I recalled although I am with Cingular, my sim card is still At&T. I changed the extra initialization command, and voila, success.

Hope this helps,

Azeke
Changed it to what?
Offline  
Old 10-11-2005, 09:43 PM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I changed it to the corresponding string commands for AT&T.

Azeke
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.