BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-15-2008, 09:48 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
T.W.G's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: ...
Model: 8800
Carrier: T-Mobile
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8700: Only shows strange window-symbol in display. Nothing more :-(

Please Login to Remove!

Hi,

I've got a serious problem with my 8700g from T-Mobile:

It now only shows a little window-icon instead of starting up.
When I put in the battery the red led goes on, display goes on and after a few seconds I just see that icon.

It looks like a rectangle with three symbols (rectangle, triangle ...) inside it.
Black&White and nothing happens again.


Is there any chance to get my 8700 working again or is it simply dead?


Thank you

Last edited by T.W.G : 02-18-2008 at 03:37 AM.
Offline  
Old 02-15-2008, 11:24 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
wingrider78's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Central Lower Michigan
Model: 8320
OS: 4.5.0.161
Carrier: T-Mobile
Posts: 523
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8700/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Does the screen say anything regarding error 507? I have seen that symbol (or something similar at least) along with the 507, which means there is no operating system on the device.
__________________
Click HERE to access older OS versions for 8700 and 8320 devices that I have saved
Offline  
Old 02-18-2008, 03:36 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
T.W.G's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: ...
Model: 8800
Carrier: T-Mobile
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Oh, I don't know if there's an error text.

I'm gonna make a photo this evening when I'm back at home and will see if there's a text.

Thanks for the tip!
Offline  
Old 02-18-2008, 03:38 AM   #4 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

sounds like no OS loaded on the device or another similar jvm error.
if you can backup your device (which you probably cant if that is the error i think it is) back it up with Desktop Manager. after that
How do I upgrade the OS on my BlackBerry? - BlackBerryFAQ.com
follow that link. you can download the latest OS http://www.blackberryforums.com/gene...le-europe.html. make sure to follow the instructions to delete the vendor.xml file.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.