BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-12-2005, 11:38 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: South Florida
Model: 7100T
Carrier: AT&T
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Can't open attachments

Please Login to Remove!

Hi,

I'm a noob, searched through the posts and didn't find anything that seemed like it would solve my problem. We have 3 people with 7100g, 4.0 OS and running through BES. When any of us try to open attachments, it tries to open them but never actually will. If you try to reopen it, it says "Request already sent. Resend?" The person in charge of the BES said it's set up right but I can't find anywhere on these 7100g's where I can fix this.

Any help would be greatly appreciated. TIA
Offline  
Old 07-18-2005, 08:49 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2005
Model: 7520
Carrier: all of them
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Open Attachments

I'm responding to your post and was wondering if you ever got an answer regarding the opening of attachments?

I am having the same issue.

Thank you.
Offline  
Old 07-20-2005, 09:27 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: South Florida
Model: 7100T
Carrier: AT&T
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Acutally no, I never did get a response from this forum. I spoke with someone else (here at work) and it DID end up being on the BES, after all. The "attachment" service needed to be restarted, that's it.

Hope this helps you!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.