BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-13-2005, 09:23 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2005
Model: 7100t
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Another 7100t modem question

Please Login to Remove!

I can't get IE to open webpages. I get prompted to download a file no matter what site I attempt to go to. The connection appears to be fine and I followed all of the directions on how to hook it up. I'm not sure if it is a modem setting or an IE setting.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Paso Model DMA2060 - amplifier
$75.0
Paso Model DMA2060 - amplifier pictureYASKAWA SERVO DRIVE JUSP-ACP05JAB REFURBISHED and TESTED
$425.0
YASKAWA SERVO DRIVE JUSP-ACP05JAB REFURBISHED and TESTED pictureNew ALLEN BRADLEY 2098-DSD-HV150-SE ULTRA 3000 Servo Motor Drive
$1600.0
New ALLEN BRADLEY 2098-DSD-HV150-SE ULTRA 3000 Servo Motor Drive pictureKeyence FS-T2P Fiber Optic Sensor Amplifier.
$58.59
Keyence FS-T2P Fiber Optic Sensor Amplifier. pictureAdvanced Motion Controls 12A8E Brush Type PWM Servo Amplifier
$42.12
Advanced Motion Controls 12A8E Brush Type PWM Servo Amplifier picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.