BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-17-2008, 01:21 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2007
Location: Los Angeles
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 33
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question VZW 8830 BES address book sync issues

Please Login to Remove!

VZW 8830 v4.2.2.176 on BES and MS Exchange 2003.

I'm having problems syncing the address book. I keep getting the following errors:

Some db failed to synchronize:

Address Book
Memos
Tasks


I've tried delete/un-delete the Desktop [SYNC] in the service book, turning wireless sync OFF, then ON; and a few enterprise reactivations.

Any ideas?
Offline  
Old 03-17-2008, 03:20 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2005
Location: Texas
Model: 8830
PIN: 30183C7D
Carrier: Verizon
Posts: 85
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Checkfor special characters.

I have seen the same thing happen when someone has contacts that begin with special characters such as (#.!,@,$). See if you have any with such characters and if so change them and retry.


Carl
Offline  
Old 03-17-2008, 03:58 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2007
Location: Los Angeles
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 33
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No dice. I've also read about Unable to synchronize the Address Book wirelessly during the enterprise activation process

I do have some entries that do not have both the First and Last name fields, but they were able to sync fine. I don't recall when was the last time it was syncing nicely. I've only discovered this recently when trying to add 2 new entries from Outlook that have both First and Last name fields.
Offline  
Old 03-28-2008, 10:55 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2007
Location: Los Angeles
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 33
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Anyone else having this issue?
Offline  
Old 06-24-2008, 08:44 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: silver spring
Model: 8800
Carrier: verizon
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Upgarde Verizon 8830 to newer OS 4.2.2.196, it might resolve it.
Offline  
Old 06-24-2008, 03:40 PM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
howlingthunder's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Model: 9630
Carrier: Sprint
Posts: 35
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Working with this too. Latest OS - Latest DM. Only PIM doesn't work. Email and voice are fine. Tried on multiple machines. Removed and re-added to BES and even moved customer's mailbox to a different MX.

This device is a Sprint 8830, but several TMO 8820's that my customers are getting are having the same issue. No PIM.

Anyone figure this out?
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.