BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-19-2008, 08:44 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2006
Model: 8703e
Carrier: Verizon
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default HELP- Display name not showing on sent emails

Please Login to Remove!

Hi everyone:

I am using 8703e on Verizon with BIS. When I send an email to someone from my blackberry it displays my email address in their inbox rather than my display name. i.e. when I send a message it is displayed in their inbox as [email address] instead of "Joe Smith". I have looked on BIS settings and I have my display name filled in. I tried deleting it, and then putting it back in, and resending my service books but it still isn't working. Has anyone else experienced this or heard of this happening? Any suggestions????
Offline  
Old 03-20-2008, 05:28 PM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,721
Post Thanks: 15
Thanked 500 Times in 487 Posts
Default

Wirelessly posted (8700g)

This is just a SWAG: instead of just deleting the sig and re-entering it, try deleting the email account from BIS and then add it back from scratch. Other than that, I can't imagine why your display name doesn't show. Have you checked with different recipients to make sure it is you (your BIS) and not an issue with the receiving account/email client?
__________________
- Ira
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.