BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-10-2004, 09:48 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
TheMatrix's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: New Jersey
Model: 7100t
Carrier: T-Mobile
Posts: 97
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Emails sent to tmo.blackberry.net take 15 minutes...

Please Login to Remove!

Hello-

When I was first able to send/receive emails from my 7100 (meaning after it was provisioned), I was able to do so with about a 10 second delay. For the past two days, it takes almost exactly 15 minutes for my 7100 to receive an email sent to [email address]. As far as I understand, this is a push address, and it should be "pushing" them instantly.

Am I doing something wrong, or should I call T-Mo and complain?

And just for the record, there are no POP3 accounts setup. This is strictly my tmo.blackberry.net address.

Thanks.

TM
Offline  
Old 10-10-2004, 09:01 PM   #2 (permalink)
rcg
Platinum Sponsor
 
rcg's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: California
Model: 7290
Posts: 1,185
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Glad you pointed out that you are NOT pop3-ing becuase you can see delays that way.

Call and complain if it persisits. Should only take seconds with a direct email.
__________________
Discount BlackBerry Accessories and More...
Click Here: [ SmartPhoneDepot.Com ]
BlackBerry Forums Platinum Sponsor

AIM: SmartPhoneDepot
Offline  
Old 10-10-2004, 09:41 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2004
Model: 8900
Carrier: t-mobile
Posts: 56
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

My emails come pretty quick, but one annoying thing I've found is that I cannot view larger emails, i.e. ones where you need to use the "more" function. It keeps telling me it can't find the service book, and though I've downloaded it multiple times from the BWC website it continues to display this message. Any ideas anyone?
Offline  
Old 10-10-2004, 11:03 PM   #4 (permalink)
New Member
 
warrenbert's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Brisbane, CA
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

If you are a tmobile customer, try this:

Please try selecting Tools -> Settings -> Host Routing Table. In this list, scroll to the one hightlighted in BOLD and select it. Choose the option to "Register now". This should prompt the network to deliver the service books.

This should update all service books that your carrier has available to you.
Offline  
Old 10-10-2004, 11:44 PM   #5 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Fireproof's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Frisco, TX
Model: 8800
PIN: Montblanc
Carrier: T-Mobile
Posts: 771
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Where are you olocated, TheMatrix? I know that T-Mobile has had a known issue over the last several days with their data service in the Dallas/Fort-Worth area.
__________________
Current Blackberry: TMO 8800
Previous BBs: 8700g, 7100t, 7520, 7230
Clutch Fitness Forum - Powerbuilding, Bodybuilding, and Nutrition
Offline  
Old 10-10-2004, 11:52 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
TheMatrix's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: New Jersey
Model: 7100t
Carrier: T-Mobile
Posts: 97
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

New Jersey.

I'm able to send messages to [email address], FROM [email address], which is what the tech rep had me do, essentially a loopback. But when I try to receive email from other places it takes forever.

Two days ago it was working fine...must be a temporary thing.
Offline  
Old 10-11-2004, 12:54 AM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2004
Model: 8900
Carrier: t-mobile
Posts: 56
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Warrenbert - I did download the service books, but this had no effect - I still cannot use the "more" function with my BWC mail. BES mail works fine, though.
Offline  
Old 10-11-2004, 03:24 PM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
TheMatrix's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: New Jersey
Model: 7100t
Carrier: T-Mobile
Posts: 97
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Fixed.

It appears this was a temporary network issue at my co-location center in Florida. Emails now take only a few seconds to reach my 7100.

TM
Offline  
Old 01-04-2007, 01:32 AM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2007
Model: pearl
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default account@tmo.blackberry.net

i just got a Black Berry, i got the BB pearl. I finally did my acoxxxx @tmo.blackberry.net, the quesiton is, how can i know what is the password?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.