BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-16-2008, 06:11 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2008
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Blackberry Advice

Please Login to Remove!

We currently installed a BES at our office a few weeks ago with only 3 users currently using it. Everything has worked great except for yesterday 1 of the users stopped receiving e-mails. At the moment she cannot send/receive or even get online through the browser, it just times out. But, when she connects her Blackberry to the computer using the USB cable she then can send/receive e-mails, but still is unable to go online. Any suggestions will be appreciated. Thanks
Offline  
Old 04-16-2008, 06:23 PM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Pull the battery on the device with it powered on, hold 30 seconds, replace, reboot and retry. Known as a reset.

And, welcome to the BBForums.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.