BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-12-2004, 10:46 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2004
Model: 7520
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Refused by handheld using Redirector

Please Login to Remove!

Hello I cant seem to get the redirector working for my email at work. The BWC is working correctly forwarding my personal home email from Earthlink but I get the error "refused by handheld" in the redirector window. I have reconfigured the security keys while connected via the USB cable and still nothing.

Does this have anything to do with the fact that I have the $19.99 BB plan from Tmobile?

Thanks
Offline  
Old 10-12-2004, 12:13 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
emale's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Model: 8800
Carrier: Rogers
Posts: 156
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Possibly

why dont you give them a call?
Offline  
Old 10-12-2004, 12:21 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Belfast's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Clarkston, MI
Posts: 48
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am seeing the same thing - It worked on Friday when I first set things up, but since then it has stopped working. Not sure if I changed something along the way that screwed it up...
__________________
Kevin
----------
7100t
Offline  
Old 10-12-2004, 02:22 PM   #4 (permalink)
BlackBerry God
 
jibi's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Jibi's Secret Place
Model: 8900
OS: 4.6.1.174
Carrier: AT&T
Posts: 11,310
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by emale
Possibly

why dont you give them a call?
:D
Offline  
Old 10-12-2004, 03:24 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same issue here! I see the Redirector emails come up on outlook and then disappear. . .but they then disappear into never never land. Redirector worked fine on my 7230.
Offline  
Old 10-13-2004, 12:48 AM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This is still an issue. Spent 1 hour on with T-Mobile. They were unable to solve the problem. Sent me to RIM.

No answer in sight!!!!!!!!!!!!

HELP!!
Offline  
Old 10-13-2004, 10:48 AM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2004
Location: West Palm Beach, FL
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 122
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

make sure that you have the corporate e-mail access on your plan. I had a user that only did the lower plan and the BES messages were being refuesed. they called t-mobile and added the coporate e-mail access which is $10 a month and it started working fine.
Offline  
Old 10-13-2004, 11:15 AM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2004
Model: 7520
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yup thats it, thats the problem. Being that my employer will not cover the extra expense I guess I wont be using redirector. Thanks all for you input.
Offline  
Old 10-13-2004, 11:34 AM   #9 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2004
Location: Nassau, Bahamas
Model: Torch
Carrier: BTC
Posts: 171
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

My employer does not cover any of my blackberry expense but they still strongly recommend it. They do pay for BES. Their justification is they pay me enough (which I can't complain about) that the cost of the blackberry service is on me.
Offline  
Old 10-13-2004, 02:01 PM   #10 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This could be the problem - I found out I don't have the Enterprise t-mobile account. . .so it's no longer receiving my enterprise emails. . .even though I don't have the BES. I assume that redirector still is sending out Enterprise emails. . .

I'm changing plans as we speak. . .I'll update if this works. This is great.

I love my 7100t!!!

The best device ever made (next to the ipod!)
Offline  
Old 10-14-2004, 04:50 PM   #11 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

NOT WORKING STILL. . .changing the enterprise version hasn't solved the problem. . .who knows. . . .
Offline  
Old 10-15-2004, 03:32 PM   #12 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

FIXED FIXED FIXED!!! T-Mobile had to change my account to 'Enterprise' instead of 'Consumer.'
Offline  
Old 10-15-2004, 06:16 PM   #13 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Did they charge you the extra $10/mo for enterprise? RIM tech support told me redirector should work without having the enterprise plan.
Offline  
Old 11-01-2004, 11:21 PM   #14 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2004
Location: Los Angeles, California
Model: 8800
Carrier: at&t
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Offline  
Old 11-01-2004, 11:48 PM   #15 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Offline  
Old 11-02-2004, 12:05 AM   #16 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2004
Location: Los Angeles, California
Model: 8800
Carrier: at&t
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Offline  
Old 11-02-2004, 10:37 AM   #17 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2004
Location: Los Angeles, California
Model: 8800
Carrier: at&t
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Offline  
Old 11-02-2004, 12:57 PM   #18 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2004
Model: 9810
OS: 7.0.0.439
Carrier: T-Mobile
Posts: 133
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.