BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-15-2008, 10:09 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2007
Model: 8330
OS: v4.5.0.77
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 65
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Browser Missing

Please Login to Remove!

OK, Now I've done it.

I installed the update for the 7100i that I thought was going to allow the 7100i to play wav files. I got it direct from blackberry.
After the update I no longer have a browser icon. I have the secure browser icon (for BES) but not the regular one. I used to have both. I am on BES and BIS. Anyone know how to put it back???

Steve
Offline  
Old 05-15-2008, 10:12 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
donthateme13's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: new york
Model: curve
Carrier: tmo
Posts: 184
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

try going to options, advanced options, host routing table, click trackwheel, and select register now
Offline  
Old 05-15-2008, 10:16 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2007
Model: 8330
OS: v4.5.0.77
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 65
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

That worked!!!!!

Thanks a million!


Steve
Offline  
Old 05-15-2008, 10:17 AM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
koleary19067's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: PA
Model: STORM
OS: 4.7.0.151
PIN: MOBILE
Carrier: VERIZON
Posts: 2,089
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by comptechltd View Post
That worked!!!!!

Thanks a million!


Steve
Good news that you got it fixed.
__________________
STORM (9530)
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.