BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-04-2008, 08:54 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 7290
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default MMS Service Books

Please Login to Remove!

Hi all-

Just got a 7290 used off Ebay. First night of using the phone, messing around with it, noticed that Compose a MMS... when selected would create the error "No MMS Service Record found. Only be able to save a draft." I called T-Mobile, had them activate the Blackberry Feature Enabler (I don't have a data plan). However, after a reboot, the Compose MMS option is gone. Spent hours with both TMobile and RIM support, but still nothing. They keep trying to push the books but I haven't gotten them. Anyone have any ideas?

Thanks.
Offline  
Old 07-05-2008, 05:31 AM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Wirelessly posted (8310; The Juggernaut)

Tbey'll have to do it, you can't since you don't have a Data Plan, you can't push the Service Books yourself.

Last edited by JSanders : 07-05-2008 at 05:34 AM.
Offline  
Old 07-05-2008, 03:17 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 7290
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

T-Mobile has determined it is a device defect. I don't see how that's possible as the Service Book / Option was there earlier in the day.

Anyone have any other ideas/possibilities on how to resolve this?
Offline  
Old 07-05-2008, 03:19 PM   #4 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

Does it have an IT Policy on it? Look in Options >Security Options >General Settings and see if there is any reference to "IT Policy."
Offline  
Old 07-05-2008, 04:22 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 7290
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No IT Policy... I've gone through pretty much all of the diagnostics with either T-Mobile or RIM. I saw on another forum someone had the same issue but there was no resolution posted. However, someone posted:

Explain your problem and ask that they "verify what blackberry services each account is provisioned for".

Do you think this is something I should try to do?
Offline  
Old 07-06-2008, 12:34 AM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: East Bay, CA
Model: 8700c
OS: 4.2.1.96
Carrier: The new AT&T
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

You have no data plan?

Are you T-Mobile USA or T-Mobile elsewhere?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.