BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 07-08-2008, 06:30 AM   #1 (permalink)
New Member
LWhitson2's Avatar
Join Date: May 2008
Location: Bedford, IN
Model: 8330
Carrier: Sprint
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default LED Indicator Problem

Please Login to Remove!

Alright, a guy at my company has an 8700 device and he is all of a sudden having an issue with the LED indicator. It doesn't do anything, because they are all turned off, until he gets into a call. As soon as he picks up the LED goes red and stays solid. He says it never did that before and he just wants to know why. Any comments on this?

Old 07-08-2008, 07:02 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
Join Date: Dec 2006
Location: Wherever the Army sends me
Model: 8330
Carrier: VZW
Posts: 88
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

In options -> screen/keyboard, is the LED coverage indicator on or off? Make sure it is on.

EDIT: NVM you said they are all turned off. I have no idea why it is red now, lol.
Old 07-08-2008, 07:31 PM   #3 (permalink)
Retired BBF Moderator
Thatzmister2u's Avatar
Join Date: Feb 2007
Location: Nor Cal
Model: 9000
PIN: ups! ;)
Carrier: AT&T
Posts: 5,890
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

What is their battery level?
Unlocked | AT&T BES
*gasp* Un-protected... - Unlocks and Repairs
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Copyright 2004-2014
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.