BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-15-2008, 12:18 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 7290
PIN: N/A
Carrier: Orange
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Why the mailto tag is displayed improperly

Please Login to Remove!

Hi i got 7290 model

When i receive an email with a link which consists of a mailto tag, I'm seeing the whole code of the tag instead seeing a click able link only.

I'm expecting to see "ClickME"

But seeing :

ClickME
<mailto:name@company.com?subject=MySubject>

I can click and use the mailto code properly, but still, it looks ugly.

Here is the code behind the msg file:

Code:
<?xml version="1.0"?><!DOCTYPE wml PUBLIC "-//WAPFORUM//DTD WML 1.2//EN" "hxxp://vvv.wapforum.org/DTD/wml_1.1.xml">

<wml>

<card id="BlaBla" title="BlaBla/BlaBla">
  <p>
    <a href="mailto:name@company.com??subject=MySubject">ClickME</a>

  </p>
</card>

</wml>
p.s i put hxxp://vvv inside the code because i cant post it properly since i didn't posted enough posts.

Thanks ahead.

Last edited by daniel_r : 07-15-2008 at 12:19 AM.
Offline  
Old 07-15-2008, 12:41 AM   #2 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Jun 2007
Model: 9530
OS: 4.7.0.XXX
PIN: G Pong Champ
Carrier: T-Mobile U.S.
Posts: 5,515
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (from the best device ever.)

That is due to the fact the HTML email is not supported on that device. So it actually shows you the code instead of a link.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.