BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-26-2008, 01:31 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8700g
PIN: N/A
Carrier: t-mobile
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No Service at All - Help!

Please Login to Remove!

My one year old (owned, not leased through my provider T-Mobile (who is aweful)) 8700g suddenly stopped getting service last week.
No service, tried everything, called T-Mobile BBerry help desk, even wiped the handset to original specs, and even changed sim cards, and the sim I took out of the BBerry works in another handset. I live in New York and my other T-mob handsets get service, and I've traveled the 8700g around and still nothing...
Any ideas?
I sure would appreciate it.
Offline  
Old 07-27-2008, 12:37 PM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
akosnitzky's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Southern Florida
Model: 9650
OS: 6.0.0.333
Carrier: Verizon BIS
Posts: 14,484
Post Thanks: 6
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default

Wirelessly posted (Verizon 8830)

Did you have insurance on it?
Did you get it wet? Humidity?
__________________
------
Follow @akosnitzky on Twitter

LET'S GO CANES!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.