BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-01-2008, 08:49 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8700g
PIN: N/A
Carrier: EDGE
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Enterprise Activation Issue

Please Login to Remove!

Several days ago, My BB 8700 just stopped working for no apparent reason. When IT admin setup my settings on Server-end, many times I tried to Wipe Handheld > Enterprise Activation, but the status always shows “The server is not responding”. And I am sure the singal is full bar.

How to check the problem and solve it?
Offline  
Old 08-01-2008, 09:04 PM   #2 (permalink)
iPhone Convert
 
juwaack68's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Tulip City - MI
Model: iP5
OS: 6.0.2
PIN: to beans
Carrier: I'm not
Posts: 13,875
Post Thanks: 3
Thanked 72 Times in 55 Posts
Default

Welcome to the forums.

The IT Admin may have to remove and re-add your account on the server, and then you can then reactivate.
__________________
No longer a BES Admin, but it was fun while it lasted!
Offline  
Old 08-01-2008, 09:28 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8700g
PIN: N/A
Carrier: EDGE
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

er, the IT admin also removed and re-add my account on the server for many times, then I tried to do the reactivation, but it is always failed, and I am sure the email address and password is right. I don't know why it is failed, and I activated successfully the BB at before.
Thanks for your reply so much, juwaack68
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright © 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.