BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-05-2008, 11:58 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 7130e
PIN: N/A
Carrier: bell
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default URGENT data abort reset error message

Please Login to Remove!

Sorry if this is not the right section
i was downloading a theme and then my phone turned off and now its giving me the message ''data abor... reset'' if i click it it turns off and it brings the same screen back i need help to fix it plz
ive tried wiping it with JL_cmdr but it gives me an error message
i need help to wipe the device plz

thank you in advance
Offline  
Old 08-06-2008, 12:00 AM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,920
Post Thanks: 61
Thanked 253 Times in 184 Posts
Default

What error message does JLcmder give you?

It sounds like you have downloaded a theme not compatible with you OS or model. JLcmder should do the trick, it does work well, and most devices are saved by it.
Offline  
Old 12-09-2008, 11:45 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2008
Model: 7130
PIN: N/A
Carrier: uscell
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default JlCmder

I have tried using the JlCmder to wipe and it is stuck on the connectiong page, Is this supposed to happen? How long do I wait before trying to re-connect
Offline  
Old 12-09-2008, 11:47 AM   #4 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,920
Post Thanks: 61
Thanked 253 Times in 184 Posts
Default

This is on the initial connection? Before the wipe has begun?

Disconnect the USB and start again.
Offline  
Old 12-09-2008, 12:55 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2008
Model: 7130
PIN: N/A
Carrier: uscell
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It WORKED!!!!! i dont know how long to leave it connecting but When i removed the usb cable the screen came up to the "507" white screen and then i just installed the App Loader..... thanks to all...
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

50 pcs 82uF 25V 105°C Electrolytic Capacitor radial United Chemi-Con LXY Series
$5.0
50 pcs 82uF 25V 105°C Electrolytic Capacitor radial United Chemi-Con LXY Series picturePolyester Film Capacitors Assorted Kit, 28Value, 260PCS
$9.99
Polyester Film Capacitors Assorted Kit, 28Value, 260PCS picture40 ass't Capacitors Mars Titan Pro Packard Diversitech Jard New but not boxed
$19.99
40 ass't Capacitors Mars Titan Pro Packard Diversitech  Jard New but not boxed  picture200 x 470uF 25V Radial Electrolytic Capacitor 8 x 12mm
$11.46
200 x 470uF 25V Radial Electrolytic Capacitor 8 x 12mm pictureCar Jump Start Macbat Super Capacitor 12 Volts Sub Zero Car Battery Booster
$69.95
Car Jump Start Macbat Super Capacitor 12 Volts Sub Zero Car Battery Booster picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.