BlackBerry Forums Support Community

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 08-07-2008, 03:07 PM   #1 (permalink)
New Member
Join Date: Aug 2008
Model: 8700
Carrier: AT&T
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8700 not sending or receiving emails

Please Login to Remove!

All the configurations seem to be correct, server side (Microsoft Exchange) and on the device itself, but for some reason, it won't accept or send messages. All the redirector settings are right, I just don't know what to do about this dang thing. If anyones got any ideas, they would be greatly appreciated...

Old 08-07-2008, 05:21 PM   #2 (permalink)
Dubdub's Avatar
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App6+
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,038
Post Thanks: 52
Thanked 777 Times in 737 Posts

If you are using Redirector, that could be the problem. It is very frustrating to set up and use.

Did you try the old pull the battery trick on the BB?
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

4*4 Matrix Array 16 Keys Button 4*4 Switch Keypad Keyboard Module For Arduino
4*4 Matrix Array 16 Keys Button 4*4 Switch Keypad Keyboard Module For Arduino pictureEE530-91400 New Namco Hammerhead Sensor
EE530-91400 New Namco Hammerhead Sensor pictureEE530-92400 New Namco Hammerhead Sensor
EE530-92400 New Namco Hammerhead Sensor  pictureEE530-92420 New Namco Hammerhead Sensor
EE530-92420 New Namco Hammerhead Sensor  pictureEE560-50415 New Namco Prox. Switch
EE560-50415 New Namco Prox. Switch  picture

Copyright 2004-2016
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.