BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-13-2008, 04:39 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2007
Model: 8130
Carrier: Verizon
Posts: 86
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default DM Application Loader not showing all apps on 8703e?

Please Login to Remove!

I just upgraded my version of DM from 4.3 (I think) to 4.5. Anyway, on the older version, I used to be able to plug up my phone, go to the app loader and see ALL of the items I had installed (i.e. third party apps, core system, password keeper, tasks, calendar, etc) and I could uninstall whichever I wanted.

Now, since the new installation of 4.5, I only see the third party apps I have installed (see image below).

Does anyone know what is causing this? Is this just a new feature of 4.5? Is there some sort of advanced setting I need to turn on?

<FYI - I have 4.2.110 OS on the BB>


Last edited by dak244 : 08-13-2008 at 04:49 PM.
Offline  
Old 08-14-2008, 11:05 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2007
Model: 8130
Carrier: Verizon
Posts: 86
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by dak244 View Post
I just upgraded my version of DM from 4.3 (I think) to 4.5. Anyway, on the older version, I used to be able to plug up my phone, go to the app loader and see ALL of the items I had installed (i.e. third party apps, core system, password keeper, tasks, calendar, etc) and I could uninstall whichever I wanted.

Now, since the new installation of 4.5, I only see the third party apps I have installed (see image below).

Does anyone know what is causing this? Is this just a new feature of 4.5? Is there some sort of advanced setting I need to turn on?

<FYI - I have 4.2.110 OS on the BB>
Just as an update, I reinstalled 4.5 on this machine thinking it may help and the problem still exists, HOWEVER, when I hooked up the BB at home, it showed all of my applications, OS, themes, etc (everything that it should).

Could this have something to do with the fact that I have 4.1 and 4.2 BB OS's installed on my computer at home and no BB OS's at work? I just thought maybe not having an OS installed is making 4.5 not recognize those components.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.