BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-14-2008, 04:31 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2005
Location: Washington DC
Model: 8800
Carrier: AT&T
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 4.5 problem

Please Login to Remove!

Guys,

I loaded 4.5 using the directions provided on here. It does work, but only for like 10 minutes. It reboots itself over and over again. It works for awhile and then resets itself. Anyone have any suggestions?

Ricardo
Offline  
Old 08-14-2008, 04:53 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2006
Location: Connecticut
Model: 8330
OS: Win XP Pr
Carrier: Verizon
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had troubles with the rebooting loop when using Berry Tunes 2.5. Others have said that using the Viigo program in the 4.5 OS. Hard to know which program might be causing this, or if it's a program conflict at all. Does it go into a loop each time you've done something specific?
Offline  
Old 08-14-2008, 05:04 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2007
Location: NJ
Model: 9800
OS: 6.0.0.225
PIN: 22C60153
Carrier: AT&T
Posts: 144
Post Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Do you have your media card in the Blackberry? Try it with the micro SD card removed.
Offline  
Old 08-15-2008, 08:40 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2007
Location: Massachusetts
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 68
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What model phone do you have... and what version of 4.5 did you load?
Offline  
Old 08-15-2008, 09:18 AM   #5 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JEEPers View Post
Do you have your media card in the Blackberry? Try it with the micro SD card removed.
Exactly:
Fix for Media Player Not Scanning For Music, Stuck on Scan, or Constant Reboots
Offline  
Old 08-20-2008, 05:01 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This same problem happened to my tmobile 8800 I had to reinstall the 4.2
Offline  
Old 08-20-2008, 06:33 PM   #7 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

As posted above already, this is usually caused by the media card.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.