BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-14-2008, 09:49 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8703e
PIN: N/A
Carrier: verizon
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Small email problem

Please Login to Remove!

For some reason, I've gotten some emails on my blackberry to a couple of accounts...works great. But when I go to my laptop to get them to work on, they don't come into my normal inbox. is there a setting that needs to be set somewhere? it doesn't happen all the time.
Offline  
Old 08-14-2008, 10:58 PM   #2 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App6+
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,038
Post Thanks: 52
Thanked 777 Times in 737 Posts
Default

You need to make sure that you have "Leave Mail On Server" selected via your laptop's email client. If you use Outlook, it will be under the email setup and Advanced Settings.

That is most likely the problem.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 08-14-2008, 11:37 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
styxgroupi's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: SC
Model: 8330
OS: v4.3.0.12
PIN: acle of love
Carrier: Alltel
Posts: 1,319
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

Yep that was my fix!
__________________
Babblin Babs
Sideshow Karaoke & Mobile D/J Services
"Karaoke Singers Do It With Their Mouth"
Offline  
Old 08-15-2008, 06:00 AM   #4 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App6+
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,038
Post Thanks: 52
Thanked 777 Times in 737 Posts
Default

I hope that was the problem. If so, an easy fix.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 08-15-2008, 06:03 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8703e
PIN: N/A
Carrier: verizon
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm using windows live mail but I don't think that's the problem. Like I said, it's only happened a couple of times. None of my other accounts are having the problem. I don't leave messages on the server for any accounts.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Oxygen Sensor, MSA Altair 4/5, Solaris Orion. OEM In Sealed Container
$129.99
Oxygen Sensor, MSA Altair 4/5, Solaris Orion. OEM In Sealed Container pictureMSA Altair 4X / 5X CO/H2S Replacement Sensor, July 2016, P/N 10106725
$249.99
MSA Altair 4X / 5X CO/H2S Replacement Sensor, July 2016, P/N 10106725 pictureMarket Forge Altair II Convection Steamer
$4750.0
Market Forge Altair II Convection Steamer pictureMSA 10092523 ALTAIR Single Gas O2 Detector
$98.99
MSA 10092523 ALTAIR Single Gas O2 Detector pictureMsa Monitors / 3 X MSA Altair 4 X gas Monitor Detector Meter H2S,LEL,CO,O2
$799.0
Msa Monitors / 3 X MSA Altair 4 X  gas Monitor Detector Meter H2S,LEL,CO,O2 picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.