BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-21-2008, 05:23 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8700g
PIN: N/A
Carrier: airtel
Posts: 17
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry HTTP connection issue with blackberry 8700g V4.2

Please Login to Remove!

I am working on an j2ME application which sends an http request and processes response. The request Response are simple strings.

The problem i m facing is While opening connection, and writing request and send it it works perfectly. After that it waits for response and after some time it throws an IO Exception can anyone tell me why this is happening.

Do i need to do some settings in the device or on the server do i need to add some MIME types or any other settings.
The application is working perfectly on 8700g V4.1
Offline  
Old 09-01-2008, 02:37 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8700g
PIN: N/A
Carrier: airtel
Posts: 17
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have 3 Blackberry devices 2 of which can use third party applications sinse they are register with the enterprise server, the third device is not register with enterprise server and i m not able to connect to the gprs. Is that if i have to send gprs requests than it nust be registered to the enterprise server.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.