BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-02-2008, 02:30 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
johnclevohio's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Charlotte, NC
Model: 8900
Carrier: TMO
Posts: 59
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Web Browsing Cursor

Please Login to Remove!

I just updated my browser to 4.5, everything works fine except one thing. When I browse a webpage a select a link, I am able to go to that page. When I click the back button to go back to the previous page, my cursor is missing, and I have to scroll to the top of the page to get the cursor back.

I am guessing there is a setting that needs tweaking, any ideas?
Offline  
Old 09-02-2008, 02:43 PM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,911
Post Thanks: 59
Thanked 241 Times in 180 Posts
Default

What version on 4.5 did you load?
Offline  
Old 09-03-2008, 08:23 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
johnclevohio's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Charlotte, NC
Model: 8900
Carrier: TMO
Posts: 59
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re

v4.5.0.81

I had no problem with scrolling on webpages before and selecting links to open, now its a time consuming effort, scrolling back to the top of the page, getting the cursor to reappear in the right form, then scrolling back to the link in the page I want to load.
Offline  
Old 09-04-2008, 09:24 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
johnclevohio's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Charlotte, NC
Model: 8900
Carrier: TMO
Posts: 59
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Nevermind, I figured out a workaround for my problem. If I hit the space bar, it will randomly put the cursor on a link, then I can scroll to other links from there.
Offline  
Old 09-04-2008, 09:25 AM   #5 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
BCollins521's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: OH
Model: 9700
PIN: Ask...
Carrier: T-Mobile
Posts: 2,033
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've noticed this is kind of a glitch on 4.5 every version that I have put on my Curve has done this..
__________________
-Brian

Get My Themes Here! | [email address] | Twitter
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.