BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-10-2008, 05:53 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2008
Model: 7100T
PIN: N/A
Carrier: tmobile
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy Help...I think I fried my 7100T

Please Login to Remove!

Hi all,
I am a total BB novice, but can use the basic functions. Well, today I plugged my 7100T into my sons BB charger and my BB lost power and won't turn back on. I took the battery out and put it back in..nothing. After a couple of minutes I picked it up and my phone was hot, so I took the battery out. I can't figure out what happened. Can someone please help me?
Offline  
Old 09-10-2008, 05:56 PM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,711
Post Thanks: 4
Thanked 113 Times in 80 Posts
Default

Sounds like maybe the battery went bad. It might just be time to upgrade.
Offline  
Old 09-10-2008, 05:59 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2008
Model: 7100T
PIN: N/A
Carrier: tmobile
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by John Clark View Post
Sounds like maybe the battery went bad. It might just be time to upgrade.
It was working just fine and immediatly when I plugged it in...DEAD!
Offline  
Old 09-15-2008, 02:45 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2008
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: verizon
Posts: 55
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Sounds like you either fried the charger unit in the device and/or the battery, was his voltage the same as yours?
__________________
I use a BlackBerry Enterprise Server with The Message Center hosted BES service www.themessagecenter.com
Offline  
Old 09-19-2008, 11:33 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2008
Model: 7100T
PIN: N/A
Carrier: tmobile
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jessessayss View Post
Sounds like you either fried the charger unit in the device and/or the battery, was his voltage the same as yours?

I had used this charger before with no problem. IDK, I guess I will try to check the battery.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

3-1 Ultrasonic 40K Cavitation Radio Frequency Skin Slim RF Spa Burning Holder US
$199.0
3-1 Ultrasonic 40K Cavitation Radio Frequency Skin Slim RF Spa Burning Holder US pictureNew Radio Frequency Systems 6Ft Cable 7M7ML12-060FFS 815396-906 6' 72"
$20.99
New Radio Frequency Systems 6Ft Cable 7M7ML12-060FFS 815396-906 6' 72Thermo Fisher 80000-61020R SRIG RF Radio Frequency Generator Board
$28.0
Thermo Fisher 80000-61020R SRIG RF Radio Frequency Generator Board picture3-1 Ultrasonic 40K Cavitation Radio Frequency Face Slimming RF Spa Burning USA
$249.0
3-1 Ultrasonic 40K Cavitation Radio Frequency Face Slimming  RF Spa Burning USA picture3-1 Ultrasonic 40K Cavitation Radio Frequency Skin Slim RF Spa Tighten USA Post
$209.0
3-1 Ultrasonic 40K Cavitation Radio Frequency Skin Slim RF Spa Tighten USA Post picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.