BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-08-2008, 06:05 AM   #1 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Sep 2008
Location: ft myers
Model: 8820
OS: 4.5
PIN: 24223782
Carrier: att
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8820 html email

Please Login to Remove!

Upgraded os to 4.5 , when I receive email, all images do not appear, I have to select get images, is this normal?.
Html email is set to yes.
Thanks
Offline  
Old 10-08-2008, 06:10 AM   #2 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (off to see the wizard)

Yes this is normal
__________________
ZED 10
Offline  
Old 11-03-2008, 10:04 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Model: 8820
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Arrow 8820 HTML Email Problem T-Mobile BIS

I got restless waiting for a 4.5 upgrade from T-Mobile for my 8820 so I bit the bullet and installed the 4.5.0.108/4.5.0.81 (English + East Asian Languages version. All went well and everything works just like it should except for the HTML e-mail. I Googled and found all the tips that I could find and I tried them all and still no HTML e-mail. The new email header format is there, but I am only seeing the complete unformatted HTML web page code in my e-mail. I've Enabled HTML E-mail and also Enabled the Images, Deleted the Service Books, Re-Registered, Resent the Service Books, Pulled the Battery, Rebooted, Turned it Off and back On...you name it, I tried it. All that's left is the hammer! Has anyone got a clue? I did the authorized 4.5 upgrade on my wife's new Curve and her e-mail is perfect!

I have also discovered something that may or may not be related to my inability to view HTML email. In my Blackberry 8820 Service Books, I have Blackberry Internet Browsing Service. On my wife's Curve 8320, I see BC Internet Browsing Service new. I am wondering if this Service Book is the culprit that is not permitting me to view HTML emails or something else may be causing this issue.

Update: I have reinstalled the OS and I still have the same results. Screenshot attached:
Attached Thumbnails
8820 html email-image000001.jpg  
Offline  
Old 11-03-2008, 04:07 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Model: 8820
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Does it make any diffference if I use the same Blackberry Device Manager to install two different OS versions? I uninstalled the the East Asian 4.5 OS and then installed the Rogers version (minus the vendor.xml file) using the same, 4.6 Desktop Manager. In other words, should I have unistalled and reinstalled the Desktop manager as well?
Offline  
Old 11-06-2008, 11:33 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Model: 8820
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default T-Mobile 8820 Owners with 4.5 OS and HTML E-mail?

Are there any T-Mobile 8820 Owners out there that upgraded to the 4.5 OS and are able to view HTML emails? I need to find out why I am not. See my previous post for details.
Offline  
Old 11-08-2008, 10:40 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Model: 8820
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Smile T-Mobile 8820 Finally Got My HTML Email Working!

I finally have found success! The only thing that I did not try seems to have solved my no HTML email issue. I went into the BIS email set up area where it says "Change Device". I re-entered my PIN and IMEI numbers like I was loading an entirely new device. I also once again deleted my Blackberry Internet Service service book along with my email service books. I resent the service books and registered the Host Routing Table. I now finally have HTML email!
Offline  
Old 11-10-2008, 03:04 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Severn, MD
Model: 8800
OS: 4.5.0.81
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Mr T-Mobile View Post
I finally have found success! The only thing that I did not try seems to have solved my no HTML email issue. I went into the BIS email set up area where it says "Change Device". I re-entered my PIN and IMEI numbers like I was loading an entirely new device. I also once again deleted my Blackberry Internet Service service book along with my email service books. I resent the service books and registered the Host Routing Table. I now finally have HTML email!
Fantastic!!! You have solved the same problem I was having on my 8800 that T-Mobile/RIM were unwilling/unable to resolve. Many thanks!
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.