BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-16-2005, 03:01 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Suddenly no email

Please Login to Remove!

Hi

My TMO 7100t has suddenly stopped receiving email. I checked on the web client site for problems - account not full, pop account status still good.

I even tried sending an email to my tmo account - it appears in the web client inbox, but not on my 7100.

I did a "send service book" - but this did not help...

Help! Any ideas what has happened? The last email was about the October upgrade!

Thanks
Tim
Offline  
Old 09-16-2005, 03:17 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
apa1906's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Charleston, SC
Model: 8100
Carrier: SunCom
Posts: 47
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

make sure GPRS is showing and not GSM...if not, do a hard reset removing the battery and replacing it. Should come back normal and emails should flow in.
Offline  
Old 09-16-2005, 03:25 PM   #3 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: i5s
Carrier: AT&T
Posts: 27,798
Post Thanks: 33
Thanked 441 Times in 381 Posts
Default

Turn off the radio and turn it back on.
Offline  
Old 09-16-2005, 03:27 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Its showing GPRS and I did a hard reboot - still no luck!

T
Offline  
Old 09-16-2005, 03:28 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Turned the radio on and off... still not working!

T
Offline  
Old 09-16-2005, 03:58 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2005
Model: 7100t
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had this happen as well today on my 7100t and then all of a sudden this afternoon they all got delivered to my BB out of order.
Offline  
Old 09-16-2005, 04:03 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Just checked - I can send email, just not receive!

Damn, this is irritating.

Oops - sending an email to myself from the BB seems to have started them trickling through - how wierd.

T
Offline  
Old 09-16-2005, 04:06 PM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
texasrose73's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: near Waco
Model: Bold
Carrier: AT&T
Posts: 81
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This happened to me last week. Somehow, after an upgrade, my account status changed from web client to enterprise. I had to call provider and have it reversed. Don't know if this is the cause of your problems, but what is happening to you is what happened to me.
__________________

Offline  
Old 09-21-2005, 08:47 AM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2005
Model: 7199t
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 7100t

I am having problems sending with mine. It started about 6pm night before last and I have done all the rebooting, etc. nothing works. I am hoping it is a system problem and will start working again. I have been receiving all along.
Offline  
Old 09-21-2005, 10:30 AM   #10 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
lalainohio's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: OHIO
Model: 7100T
Posts: 59
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have had problems off and on with my Blackberry 7100T working with my auto forwarding option through Gmail for months. I think my problem though is with Gmail not the actual BB.
Offline  
Old 09-21-2005, 01:51 PM   #11 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2005
Model: 7100T
Carrier: t-mo
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had this happen to me as well, went 5 days thinking it was just "behind" and that they would show up eventually. I decided 5 days was long enough, and after reading this thread went to my gmail settings, disabled the POP, then reenabled POP, and within a few minutes I received the test email I sent.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.