BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-01-2008, 12:45 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Gainesville, FL
Model: 8820
OS: v4.5.0.81
PIN: 2451D132
Carrier: T-Mobile
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Tmobile EDGE service on 8820 v4.5.0.81

Please Login to Remove!

I just upgraded to the v4.5.0.81 OS on my tmobile 8820. When my phone gets service for the first time it connects to EDGE then immediately connects to UMA and won't switch back. Even when I turn the wireless off and then back on it does the same thing. Anyone else having this problem or know a solution?
Offline  
Old 12-01-2008, 01:29 AM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

UMA means it's connecting to your wifi for data, phone and sms. If you don't want to use UMA, then turn off wifi or go to Options >Mobile Network >Connection Preference >Mobile Network Only.

This is the first time I've ever seen someone come here and complain that their phone connected to UMA and won't disconnect. Usually folks complain that they can't get UMA.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.