BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-07-2008, 06:47 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
WERA 39's Avatar
 
Join Date: May 2008
Model: curve
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 22
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default camera not working

Please Login to Remove!

i can click the camera icon, and phone does what its supposed to do. I point, push the trackball, and it appears to take the pic, except for as soon as it "snaps", the screen turns white with the hourglass turning and then........nothing. Just shows a white screen. When i back out of the camera mode to look at the pics, all my other pics id taken some time ago are still there, but the one i just tried to take, just shows up as a red X.

Any suggestions?
Offline  
Old 12-08-2008, 12:02 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
WERA 39's Avatar
 
Join Date: May 2008
Model: curve
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 22
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

damn, no one else must be having this problem, guess its just me. :(
Offline  
Old 12-08-2008, 12:05 PM   #3 (permalink)
New Member
 
jsconyers's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: In a van down by the river.
Model: NOTE2
OS: 4.1
PIN: <- Where do I find this?
Carrier: Sprint
Posts: 15,071
Post Thanks: 139
Thanked 140 Times in 121 Posts
Default

Have you tried a battery pull?
Offline  
Old 12-08-2008, 12:14 PM   #4 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8900
OS: 4.6.1.199
Carrier: None
Posts: 2,622
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

well wrong section to be posting this... lol

but yeah try a battery pull and see if that resolves it... if not you may need to re load the OS
Offline  
Old 12-08-2008, 12:22 PM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
rpjohs's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sarasota, Fl
Model: 9530
OS: 4.7
Carrier: Verizon
Posts: 261
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Got a camera on your 8800? Must have missed that model?
Offline  
Old 12-19-2008, 06:04 PM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
WERA 39's Avatar
 
Join Date: May 2008
Model: curve
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 22
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

LOL, well crap, i must not have had my glasses on and posted in the wrong forum, sorry ya'll.

Already tried the battery pull. (that was the first thing i tried)

Guess i'll go post this in the correct forum.
Offline  
Old 12-20-2008, 02:59 AM   #7 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2007
Location: Hanoi
Model: 8xGSM
PIN: FFFFFFFF
Carrier: VNM and Viettel, VN Mobifone
Posts: 28
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

is device's IT-policy on?
Have you try to install another OS version?
Offline  
Old 12-20-2008, 07:42 AM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
WERA 39's Avatar
 
Join Date: May 2008
Model: curve
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 22
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Phuongcv View Post
is device's IT-policy on?
Have you try to install another OS version?
IT-policy? Not sure i understand unless youre asking this assuming its a work phone. Its my personal phone, not linked to any work. I purchased this thing back during the summer, and had not made ANY upgrade changes or anything since i got it (im not very BB smart and am afraid if i start changing stuff, im gonna f it up.) This just started happening about 4 weeks ago. A friend at work suggested i upgrade to the new software on the BB home site. I did, and it didnt help the cam problem (actually created a problem, ie: speakerphone blast for a couple of seconds upon answering the phone).
Offline  
Old 12-20-2008, 08:19 AM   #9 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2007
Location: Hanoi
Model: 8xGSM
PIN: FFFFFFFF
Carrier: VNM and Viettel, VN Mobifone
Posts: 28
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

to check IT-policy you can goto Settings => Status and type B U Y R. If you see IT-policy enable, it's main your device has TI=policy
And a little question: What's device you have and which version of OS you using?
Offline  
Old 12-20-2008, 08:25 AM   #10 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
WERA 39's Avatar
 
Join Date: May 2008
Model: curve
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 22
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

its a Verizon BB 8330, running OS 4.5.0.77 (the latest according to the Verizon website)
Offline  
Old 12-20-2008, 08:50 AM   #11 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2007
Location: Hanoi
Model: 8xGSM
PIN: FFFFFFFF
Carrier: VNM and Viettel, VN Mobifone
Posts: 28
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

look like supid, but I think yoou sould try to open battery cover and user your finger push in the camera lens and vibra it if you can.Be patience. This problem may cause a bad connection beetwen cam and its slot, but I think you don't know much about hardware.
Hope you luck and sorry about my poor english
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.