BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-21-2008, 08:10 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Model: 8800
Carrier: Rogers
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry 8800 Not Working

Please Login to Remove!

I have a rogers 8800. Upgraded to bold so had it in storage. Today I took it out, put a battery in and does not work. I get a battery symbol witha red line across it. What happened? The only thing i did is i put in the SIM in the wrong way (tried to anyway) then got it right.

Other than that nothing has been done since I stored it. Is the BB now FUBAR'd and an expensive paper weight?

Is there anything I cando? Any and all help is appreicated!

Regards,

G

Last edited by gokulesh : 12-21-2008 at 10:06 PM.
Offline  
Old 12-22-2008, 12:38 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2007
Location: Hanoi
Model: 8xGSM
PIN: FFFFFFFF
Carrier: VNM and Viettel, VN Mobifone
Posts: 28
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

don't scare, I think this's only a bad connection beetwen battery and your phone. Try to clean 4 points in its battery slot, or replace battery for many times. Hope you fix problem.
Offline  
Old 12-22-2008, 12:55 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Model: 8800
Carrier: Rogers
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry 8800 Not working

Quote:
Originally Posted by Phuongcv View Post
don't scare, I think this's only a bad connection beetwen battery and your phone. Try to clean 4 points in its battery slot, or replace battery for many times. Hope you fix problem.

Thanks. I tried, that but it did not work. I have replaced with 3 different battries, and the same message. Note I checked the battries on the 8700 and they all work fine.

Hopefully other readers can provide some direction. With not many replies though I begining to wonder.

G.
Offline  
Old 12-22-2008, 03:01 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Master
 
djm2's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Model: 9780
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 4,634
Post Thanks: 28
Thanked 12 Times in 12 Posts
Default

Have you tried wiping the device and reloading the OS?
Offline  
Old 12-22-2008, 10:27 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2007
Location: Hanoi
Model: 8xGSM
PIN: FFFFFFFF
Carrier: VNM and Viettel, VN Mobifone
Posts: 28
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

If you try whit different batteries and the phone not work, I think it's a hardware failure. In my local servire, this error can be fix within 30 minutes. You should bring the phone to nearest service.
Offline  
Old 12-28-2008, 02:36 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Model: 8800
Carrier: Rogers
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Smile 8800 Not Working - Fixed!

Thanks to all who replied.

Before I get to what fixed it - answer to one of the suggestion re: wiping the device - I never got to a point where it would allow me to do that.

Now for the feeling stupid / duh part: I have a 8700 as well and multiple battries. I tried the 8700 battries and since they fit perfectly I did not clue in to the fact that it was the wrong type. The 8700 battries are blue in colour and the 8800 are green!! How stupid can I get!

Anyway I was speaking with the nice folks from new horizon wireless to unlock my bold and he asked me to verify the colour and that I might be using the wrong battrey! Sure enough when I put the in the right battery (like duh!) it worked.

Once again folks thanks to all.

Regards,

G
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.