BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-05-2005, 11:26 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2004
Location: Castro Valley, California
Model: 7100t
Posts: 148
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy HTML links in Emails stop working No Get LInk

Please Login to Remove!

At some point after I upgraded my 7100t I found that I could no longer roll over html links in email messages and have them be selected, it's like they are just plain text and I never get the Select Link option. If I restart the 7100t, everything works fine for a while, then stops working again. I have not yet been able to isolate it down to an event that causes the links to stop functioning. Nothing too exotic on the BB, just wondering if anyone else is seeing this issue?
Offline  
Old 10-05-2005, 11:43 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
bbswbrandon's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Model: 7520
Carrier: nextel
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

no i have seen this issue yet
__________________
bb messenger user
pin # 40097C54

Offline  
Old 10-05-2005, 01:47 PM   #3 (permalink)
No longer Registered.
 
Dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
Model: 8330
OS: 4.5.0.138
PIN: 31a6c9c9
Carrier: Verizon BIS
Posts: 13,962
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thats a new one havent seen that yet
Offline  
Old 10-05-2005, 02:13 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
mikej5780's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 107
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Delete your browser service books and then re-register the device on the network to re-push them.
Offline  
Old 10-06-2005, 01:52 AM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2005
Location: Texas
Model: 8300
Carrier: At&T
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

when you are in the browser and click the wheel to bring up the menu, does the second item from the top (below "help") say view mode or select mode? in select mode, you cannot use the "get link" menu option, you can only use it in view mode. you just click the mode to toggle between view and select. as far as it working at first and then switching, i'm not sure. maybe if it is in select mode and the device is rebooted it goes to view mode for some time, but like i said, i don't really know. i'd try selecting view mode and seeing if it stays that way, even after rebooting.
Offline  
Old 10-06-2005, 10:42 AM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2004
Location: Castro Valley, California
Model: 7100t
Posts: 148
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by gtmiller1001
when you are in the browser and click the wheel to bring up the menu, does the second item from the top (below "help") say view mode or select mode? in select mode, you cannot use the "get link" menu option, you can only use it in view mode. you just click the mode to toggle between view and select. as far as it working at first and then switching, i'm not sure. maybe if it is in select mode and the device is rebooted it goes to view mode for some time, but like i said, i don't really know. i'd try selecting view mode and seeing if it stays that way, even after rebooting.
This is not happening in the browser. It is happening in Messages. On the plus side, it hasn't happened since the 2nd reset so I'm keeping my fingers crossed.
Offline  
Old 10-06-2005, 11:39 AM   #7 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2005
Location: Texas
Model: 8300
Carrier: At&T
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ahh, sorry, i misread. hope it keeps working for you.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.