BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-21-2005, 06:44 PM   #1 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,703
Post Thanks: 4
Thanked 112 Times in 79 Posts
Default Can't view address attachments

Please Login to Remove!

I searched the forum but couldn't find anything on this problem. Apologies in advance if I just missed it. I have a 7100t with T-Mobile running 4.0.2.32 OS software and BES 4.0. I am unable to view address attachments. I can send them to others with no problem but when someone sends one to me I do not get the option in the menu to "view attachment." If I send an attachment to myself I can't view that one either. I can view it at the bottom before I send it but when it comes back to me I can't view it. Yes, I am placing the cursor on the address book file at the bottom of the email. Any help would be appreciated. Will upgrade software to 4.0.2.49 when I get the chance but wondering if there is an easier solution for the interim. Thanks in advance

John
Offline  
Old 10-30-2005, 01:32 AM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,703
Post Thanks: 4
Thanked 112 Times in 79 Posts
Default Fixed!

UPDATE: I will go ahead post this update but since nobody replied complaining of the same problem or offering a solution, I'm assuming it's just not an issue for anyone here, but maybe someone will stumble across it and be helped. Apparently very few people here must send/receive address book attachments. So far, I have had 3 (maybe more who haven't called me complaining yet) of my 20 users (all TMobile 7100t 4.0.2.32 on BES) come to me with this same problem of not being able to view address book attachments sent from one BB to another. Others with that same software seem to have no problem.

THE FIX: An upgrade to 4.0.2.49 fixed the problem. Whether or not the issue is directly related to the .32 software version, I do not know but the upgrade fixed it. Maybe reinstalling the same version would have fixed it as well, who knows.

John
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

UU1: Vintage Apple Powerbook Low Power AC Adapter ADP-17AB
$22.99
UU1: Vintage Apple Powerbook Low Power AC Adapter ADP-17AB pictureApple Macintosh IIcx M5850 - Vintage
$36.44
Apple Macintosh IIcx M5850 - Vintage pictureVintage Apple II Computer 5.25 Floppy Disk II Drive A2M0003 - Untested
$35.99
Vintage Apple II Computer 5.25 Floppy Disk II Drive A2M0003 - Untested pictureVTG McDONALD T ALUMINUM HARD HAT&LINER MINE SAFETY APPL. CO Tommy Johnson Pan Am
$18.5
VTG McDONALD T ALUMINUM HARD HAT&LINER MINE SAFETY APPL. CO Tommy Johnson Pan Am pictureApple Vintage Collection 399
$109000.0
Apple Vintage Collection 399 picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.