BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-29-2009, 03:10 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2009
Model: 8700
PIN: N/A
Carrier: T-mobile CZ
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8700 after update with desktop software, BB is not running

Please Login to Remove!

Dear All,

I have this problem,

I try to use BB desktop software to upgrade my system. The update process works well, system was updated, system initialized. After the process loaded applications, the device was restarted and the it stop works, the device is starting with a glasshour for few second, then flash red LED and device is restarting again and again...... the desktop software is unable to connect again to finish the process.

I tried to use the desktop software to update the system again, but unsuccessful, then I tried to wipe the system with javaloader.exe, but unsuccessful. I tried to find some solutions on web, but everything I tried does not works and I am not much skilled in this

I am helpless, could somebody help me please to solve this? I missing my BB

Last edited by peter.ms : 04-29-2009 at 03:23 AM.
Offline  
Old 04-29-2009, 06:44 AM   #2 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,020
Post Thanks: 54
Thanked 778 Times in 740 Posts
Default

Wipe using Jl_Cmdr (see the FAQ for details). The reload the OS for your specific device. So if you have the 8700, it must be an 8700 OS. See the sticky in the 8700 section with the latest OS and instructions. Remember to delete the vendor.xml file. Be patient as it can take an our or longer.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 04-29-2009, 10:17 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2009
Model: 8700
PIN: N/A
Carrier: T-mobile CZ
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for links, I will try it

I trying now to find the correct OS, on T-mobile Czech web pages is only 8700M OS, but I have 8700, can I use it? When not, Do you have some tip where I can find the correct OS?
Offline  
Old 04-29-2009, 10:25 AM   #4 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,020
Post Thanks: 54
Thanked 778 Times in 740 Posts
Default

You can use any 8700 OS as long as your device is an 8700, just delete the vendor.xml per the instructions in the sticky.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 04-29-2009, 05:29 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2009
Model: 8700
PIN: N/A
Carrier: T-mobile CZ
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Dear Dubdub

I tried it as you mentioned above, I following the intructions in FAQ but I am not able to wipe the device. Maybe I am doing something wrong

The BB is starting and after few seconds restart, again and again.... and the Jl_Cmdr is not able to connect the device (Connecting to device...debug: COM error during Open: (0x80004004) or Connecting to device...Error: unable to open port)

Could somebody help me step by step to wipe it? Sorry for stupid questions, but I am really not skilled in this devices
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.