BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-01-2004, 10:52 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Sunny Florida
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

Offline  
Old 11-02-2004, 10:27 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Oct 2004
Model: 9800
OS: 6.0.0.337
Carrier: (`.at&t.)
Posts: 825
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Offline  
Old 11-02-2004, 10:50 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Sunny Florida
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Offline  
Old 11-02-2004, 11:02 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2004
Model: 8700
Carrier: Cingular
Posts: 44
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Offline  
Old 11-02-2004, 12:18 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Sunny Florida
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Offline  
Old 11-02-2004, 01:43 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
jason3fc's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: FL
Posts: 59
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Offline  
Old 12-29-2004, 01:31 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2004
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default weird beep?

For email messages, my 7100t makes a strange chirping noise in addition to the selected ringtone. I can't seem to turn that chirping off.

Anyone experiencing the same thing, or know how to disable it?
Offline  
Old 12-29-2004, 01:32 PM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
El Chino's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Sunny Miami
Model: 7100t
Posts: 107
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

You may want to try to go into profiles (on main menu) and see what notification you have set for email messages.

I have mine set to vibrate you could set it to silent as well

I have never had the chirping noise

Did you update the software to new release version? Maybe it is a bug
Offline  
Old 12-29-2004, 02:58 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2004
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

you mean the 4.0 version? As I understand it, it is not "approved" for t-mobile yet...
Offline  
Old 12-29-2004, 05:03 PM   #10 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

For T-Mobile there's a 3.8.0.128 update, most people shipped with .112 (I think).

At any rate, even doing an update will not fix this issue.

It seems to affect phones randomly.

It's the tone that's supposed to be played ONLY through your handsfree set (not bluetooth one). Instead of being played only through the handsfree set, it's being played through the regular handset earpiece speaker. No amount of fanagling the device seems to change this outcome. I think it only plays if it vibrates however.

It's a known bug and who knows if they fixed it in the unreleased (to T-Mobile) 4.0 version.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.