BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-25-2005, 01:32 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2005
Model: 7100t
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Ringer now silent, HELP!!

Please Login to Remove!

Hello, I am new to the Blackberry and I need some help. I DL'ed some ringotnes to my 7100t. I can listen to the ringtones, but when someone calls I can't hear anything. Tried different profiles and going back to the default profile, now I get no sound from an incoming call at all. any ideas?
Offline  
Old 11-25-2005, 08:34 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2005
Location: Queens, NYC
Model: 8100
Carrier: AT&T
Posts: 20
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Did you check to see maybe you changed the Volume or Out Of Holster/In Holster setting on the default profile? You could of possibly set either of those options to None by accident..
__________________
- Dennis -

2003 Mercedes S600 - "The Bling" - 508rwhp
93 Mustang Notchback - "The Race Car"
94 TBird Super Coupe - "The Spare Race Car"
Offline  
Old 11-25-2005, 08:50 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
harryzuluberries's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Surf 'n Sun dude.
Model: 9630
OS: 4.iforgot
PIN: DUPONT FIFTH AVENUE LARGE ORPHEO ROLLERBALL
Carrier: the Titanic
Posts: 372
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by allencass
Hello, I am new to the Blackberry and I need some help. I DL'ed some ringotnes to my 7100t. I can listen to the ringtones, but when someone calls I can't hear anything. Tried different profiles and going back to the default profile, now I get no sound from an incoming call at all. any ideas?
have you pulled the battery yet and reset the device? always do that first when things are acting weird....reset, reset, reset.
__________________
TAIN
www.myspace.com/tshaka_zulu
Do, or do not. There is no try. -Yoda

7510>7520>7100i>8830>8330>9630
Offline  
Old 11-25-2005, 09:09 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2005
Model: 7100t
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Volume settings were both set at high. Will try resetting. Will post to see if any more problems. Does anyone know of anything that I might have done wrong to make the tones not work? I really would like to use different tones.
Offline  
Old 11-25-2005, 09:51 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2005
Model: 7100t
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

OK, after resetting the phone to original settings(and losing all data :( ), it is ringing again. Any thoughts on what I may have done to cause the issue?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.