BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-30-2009, 01:47 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2009
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BIG! Problem

Please Login to Remove!

Okay, so recently I received an 8800 with v4.2 OS from a friend and it had IT policy on it. I tried to upgrade it, but I would keep getting "Unspecified error encountered [A:0x00000001]" when my the AppLoader was trying to connect to the device ROM, so I thought the IT policy was causing the trouble. So I went about to remove it, which I successfully did. When I tried again, however, I received the same error message. So this time, I looked around online for suggestions and I tried one method of using JL_Cmder to remove the existing OS system and using the AppLoader to load the v4.5 OS. Once again, I met this error of the phone constantly rebooting again and then having the error message pop up again. So now I'm really starting to get flustered. I also read somewhere else that perhaps it might be my computer that's causing the problem, but I tried my brother's as well. I'm using a laptop with Windows XP SP3 and my brother's is a laptop with Windows XP SP2. So now I'm stuck with a phone that doesn't work! :(

Please offer suggestions! THANK YOU!



Btw, I have BlackBerry Desktop Software version 5.0.1. I tried rebooting with both the phone and the PC, but it didn't work.
Offline  
Old 11-30-2009, 07:02 AM   #2 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,033
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default

Using Search, i found this. Even though it is for a Pearl, it might help.

Unspecified error encountered [A:0x00000001]
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 11-30-2009, 04:18 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2009
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks. I managed to fixed it on my own though. Turns out I had to use a desktop to install the new OS.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.