BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-10-2005, 11:12 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2005
Model: 7520
Posts: 20
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 7100i (Nextel) ringer doesn't work!

Please Login to Remove!

It's pretty weird... I have the profile set for "Loudest" and the phone NEVER rings. However, I can still use the speakerphone and walkie talkie feature of the phone. I just can't get the damn thing to ring! It does vibrate on an incoming call/message however.

Edit: if I try to play a tune using the "Show Tunes" nothing ever plays :(

And no, it's not muted Please help!
Offline  
Old 12-10-2005, 11:48 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2004
Location: Chicago
Model: 9000
Carrier: ATT
Posts: 87
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Had a similar problem. Take the battery out of the unit and put it back in. Then turn the phone back on. Should fix the problem.
Offline  
Old 12-10-2005, 11:49 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2005
Model: 8130
Carrier: Verizon
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Hercules
It's pretty weird... I have the profile set for "Loudest" and the phone NEVER rings. However, I can still use the speakerphone and walkie talkie feature of the phone. I just can't get the damn thing to ring! It does vibrate on an incoming call/message however.

Edit: if I try to play a tune using the "Show Tunes" nothing ever plays :(

And no, it's not muted Please help!

Hercules: Mine did the same thing the other day. I pulled the battery to reset it and now it works fine. I would try that.
Offline  
Old 12-10-2005, 11:55 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2005
Model: 7520
Posts: 20
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

That did it! I was going to try it but it seemed too easy a solution

Thanks!
Offline  
Old 12-10-2005, 08:44 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
DSS597's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: California
Model: 9700
OS: 5.0.0.296
Carrier: AT&T
Posts: 185
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Search my 7100i Bug Report thread that I started.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.