BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-10-2005, 10:16 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Princeton, NJ
Model: 7130e
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question 7130e LED randomly just stops blinking...

Please Login to Remove!

Has anyones 7130e green LED indicator just stopped? If I refresh the wireless connection. That is, if I cycle the radio on and off using the TURN WIRELESS OFF option the blinky light returns.

*shrug*

Thanks!

Josh
Offline  
Old 12-10-2005, 10:29 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
GeekNJ's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: NJ
Model: 8130
Carrier: Verizon
Posts: 118
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry7130e/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/105)

Mine seems to work correctly. Flashes red if I have a new message otherwise it flashes green. Does yours do that too?

Last edited by GeekNJ : 12-10-2005 at 10:33 PM.
Offline  
Old 12-10-2005, 10:31 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Princeton, NJ
Model: 7130e
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes, the BB changes back-and-forth when I have unread messages etc. But sometimes, it'll just be sitting and the flashing green LED just stops. The curious thing is that when I hit the rotary and get the screen back, I haven't lost my wireless connection, it still says 1XEV.

-Josh
__________________
Cingular 8700c
Offline  
Old 12-10-2005, 10:37 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
GeekNJ's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: NJ
Model: 8130
Carrier: Verizon
Posts: 118
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry7130e/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/105)

Was just checking. If it didn't turn red then maybe the red LED wasn't working.
Offline  
Old 12-11-2005, 01:19 AM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
k40jeep's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Des Moines, IA
Model: 8300
Carrier: AT&T
Posts: 189
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I bought mine yesterday at the vrzw store and love it. In response to the led, mine seems to work fine. It is the fifth one in the store I go to. It blinks blue when I use my bluetooth (which is amazing quality) and the blue is just cool but yeah. The red and green work as well when not on bluetooth.
Offline  
Old 12-12-2005, 11:20 AM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2005
Model: 8130
Carrier: Verizon
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

A related question -

Is there a way to get the LED to flash when you have phone voice mail? Even though I get a message stating I have voice mail, the LED doesn't flash.

Thoughts?

Thanks.
Offline  
Old 12-12-2005, 12:44 PM   #7 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
whsbuss's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: SE PA.
Model: 9800
OS: 4.6.0.304
Carrier: AT&T
Posts: 2,791
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by clarocco
A related question -

Is there a way to get the LED to flash when you have phone voice mail? Even though I get a message stating I have voice mail, the LED doesn't flash.

Thoughts?

Thanks.
Haven't tried but are you sure about that? The VM sends a message which should cause the LED to flash.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.