BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-14-2005, 12:20 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2005
Location: Toronto
Model: 8100
Carrier: Rogers
Posts: 22
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default bblocal issues for a blackberry newbie

Please Login to Remove!

Sorry if this is a dumb post but I'm new to the Blackberry scene. Just got my 8700r and downloaded bblocal via an over the air download. Didn't use the desktop software application loader. Everything seemed to load fine, created a login and password etc. All I get though is a message saying "Logging in. Please wait..." Nothing seems to happen after this. I can't figure out how to take the application off now. I go into the desktop software and application loader but it tells me that no system software was found for my device (not even the operating system software). My question is what am I doing wrong and how do you get rid of an application that doesn't work?
Offline  
Old 12-14-2005, 01:32 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2005
Model: 8700
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Jeremy:

I have the same problem. I have been in contact with the support folks and they are aware of it. They just released a new version a few minutes ago. I'm not sure it fixed the problem for me, but you might try uninstalling the old and reinstalling new.
Offline  
Old 12-14-2005, 02:03 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2005
Location: Toronto
Model: 8100
Carrier: Rogers
Posts: 22
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by tholland
Jeremy:

I have the same problem. I have been in contact with the support folks and they are aware of it. They just released a new version a few minutes ago. I'm not sure it fixed the problem for me, but you might try uninstalling the old and reinstalling new.
Like I said, I don't even know how to remove the application. When I go into the desktop software and launch the application wizard, it doesn't detect any software on my BB. Not even the OS. I don't know how else you would remove an application.
Offline  
Old 12-14-2005, 02:57 PM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Nov 2005
Location: 98004
Model: 9530
Carrier: Verizon
Posts: 316
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JeremyShanfield
Like I said, I don't even know how to remove the application. When I go into the desktop software and launch the application wizard, it doesn't detect any software on my BB. Not even the OS. I don't know how else you would remove an application.
Go to Options, Advanced Options, Applications, highlight bblocal, click wheel, select Delete.

May ask to reboot, say Yes.

Done
Offline  
Old 12-14-2005, 03:10 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2005
Location: Toronto
Model: 8100
Carrier: Rogers
Posts: 22
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by MegaBit
Go to Options, Advanced Options, Applications, highlight bblocal, click wheel, select Delete.

May ask to reboot, say Yes.

Done
Thank you very much.
Offline  
Old 12-14-2005, 05:20 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Model: 8700c
Carrier: AT&T
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Possibly related to the wap.cingular issue

In my case, after I resolved by wap.cingular issues with Cingular and set my TCP correctly, bblocal worked fine. Before then, it just hung at the log in screen. Review the wap.cingular/tunnel error threads for further information.
Offline  
Old 12-14-2005, 06:35 PM   #7 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Nov 2005
Location: 98004
Model: 9530
Carrier: Verizon
Posts: 316
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by RDEMP
In my case, after I resolved by wap.cingular issues with Cingular and set my TCP correctly, bblocal worked fine. Before then, it just hung at the log in screen. Review the wap.cingular/tunnel error threads for further information.
I have emailed the developer and they are aware of some issues like "too many open connections" and are working to fix it. it appears to be carrier related.

Was that the error you get?

I can use it a little but then it stops with this problem.
Offline  
Old 12-14-2005, 07:22 PM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Model: 8700c
Carrier: AT&T
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Yes, I do get that error after working with the program for a bit.

This started after I was able to actually get the program to login and use the program.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.