BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-21-2010, 03:11 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2010
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Telkomsel
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default The zero button are off everytime I inserted the SIM CARD

Please Login to Remove!

I wonder if any of you can help me on this one. I just got a 8700 and I dont know how, but everytime I inserted a SIM card, the zero button just stop working. But is I take out the card, it works just fine.

Can anybody help me about it?
Offline  
Old 01-31-2010, 10:55 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
tsac's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Others run out when we run in
Model: Z10
OS: 10.010219
PIN: No Pin just a Tack
Carrier: at&t
Posts: 8,347
Post Thanks: 43
Thanked 588 Times in 581 Posts
Default

The SIM card may not be compatible with the 8700. Your profile shows a 9700. I believe the 8700 was not designed to use that SIM or the SIM is defective if it's one for the 8700.
__________________
If someone helps, tell them by clicking the Thanks button


9810 BES
Z10 on BES
9700 BIS
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.