BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 01-27-2010, 10:51 PM   #1 (permalink)
New Member
Join Date: Jan 2010
Model: 8700
Carrier: Telstra
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Address lookup does not work for some e-mail addresses

Please Login to Remove!

We have a Balckberry Professional Server installed and everything seems to be working fine, When we try to look up addresses 90% of the addresses resolve ok. There are a few addresses which comes up saying "No Matches". I am sure this is a valid name and we can send and recieve e-mails. We are using Blackberry 9700 Hndhelds.
Old 01-31-2010, 10:34 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Mensa
tsac's Avatar
Join Date: Mar 2005
Location: Others run out when we run in
Model: Z10
OS: 10.010219
PIN: No Pin just a Tack
Carrier: at&t
Posts: 8,783
Post Thanks: 46
Thanked 637 Times in 627 Posts

I would search this question on the Blackberry support site. I found many reasons for this to happen, too many for here. A lot depends on various software applications being used etc.
If someone helps, tell them by clicking the Thanks button

9810 BES
Z10 on BES
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Copyright 2004-2014
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.