BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-01-2010, 12:19 PM   #1 (permalink)
New Member
 
djuplift's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Iowa
Model: 8830
OS: 4.5
PIN: 32CC0B04
Carrier: Sprint
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8830 4.5 Apps Issue.

Please Login to Remove!

If I install 3rd party apps such as Ubertwitter, Vlingo or Seesmic (ones i have tried) after a successful install the applications request changes to their security settings, normally this occurs once after the initial install and that is it, but now every time the app is loaded it requests the same changes, I am choosing to save the changes but it doesn't stop the requests.
Offline  
Old 03-01-2010, 04:13 PM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: BBPP
OS: 10.3.0
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,745
Post Thanks: 16
Thanked 501 Times in 488 Posts
Default

Wirelessly posted

Have you tried a battery pull?
__________________
- Ira
Offline  
Old 03-01-2010, 04:35 PM   #3 (permalink)
New Member
 
djuplift's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Iowa
Model: 8830
OS: 4.5
PIN: 32CC0B04
Carrier: Sprint
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yup I have tried that as well as reinstalling the apps, changing themes etc..

It wont save the application control permissions the apps request the changes every load, ubertwitter stilll works after you save or discard the changes but if you exit the app and reload it requests them again. The seesmic app doesn't get passed this change request.

I have support tickets in with both but nothing as of yet from them..
Offline  
Old 03-02-2010, 08:54 AM   #4 (permalink)
New Member
 
djuplift's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Iowa
Model: 8830
OS: 4.5
PIN: 32CC0B04
Carrier: Sprint
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

So the issue with Ubertwitter was a bug they gave me a Beta release with a fix and it seems to work.. Seesmics app still wont even load after you save its permissions no idea whats going on there..
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.