BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-30-2005, 10:58 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2005
Model: 8700
Carrier: tmo
Posts: 57
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default New 7105 BIS issues

Please Login to Remove!

I just got a new 7105T from TMobile and am using BIS to pull email from 3 IMAP accounts. Trouble is, i don't get like 1 out of 4 emails on my handheld. At the end of the day when i get home and check my mail on the web, i have 12 messages. On my handheld, I have 9. I have no filters set, no whitelists, no spam filter, etc. I tried new service books, same thing. Very odd. Anyone ohave this problem before? I'm thinking it's something to do with the way BIS is interacting with my IMAP server, but it's very strange...
Offline  
Old 12-30-2005, 06:12 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
majorwoo's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Atlanta
Model: 9900
Carrier: T-Mobile
Posts: 74
Post Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had that when I first setup my pop3 on tmobiles site. After a few days it was getting them all - it said 20 minutes but seemed to take longer.

How long have you had yours?
__________________
9900 / T-Mobile - (28079C42)
9700, 8900, 8700g, 8100t, 7105t
Offline  
Old 12-31-2005, 01:06 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2005
Model: 8700
Carrier: tmo
Posts: 57
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

2 weeks. TMO just sent me new service books so i'll see if that helps...
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.